Indkørsel hvordan skal underlag være?

 Følg tråden
karlerskør
karlerskør
Indlæg: 4
Postnr: 8700
karlerskør karlerskør

Jeg er ved at udvide inkørsel (herregårdssten skal være øverst) 

har gravet ca. 35cm ned og her er der sand og sten (ca. 6x6cm sten) Har ikke tænkt at grave længere ned.

Jeg har ca. 30 spande sten fra tidligere projekt (størrelse ca. 3x5cm) er det en god ide at smide dem nederst? og så bare stabilgrus og 5cm afretningslag med sand øverst og så fliser?

Eller er der en anden fremgangsmåde der ville være at fortrække?


Jens J.
Jens J.
Indlæg: 239
Postnr: 3500
Jens J. Jens J.

Det er muligt at det kan lykkedes, i hvert fald vil det nok blive pænt den første tid. Men der vil nok sætte sig kørespor med tiden.

Der er mange oplysninger på nette om hvordan den perfekte opbygning på indkørsler laves. Når jeg ser mine naboers indkørsler der er lavet af professionelle, er der kørespor i de fleste. 

Svaret er nok at mange, både professionelle og private, vælger den nemme løsning og ikke den rigtige. Resultatet bliver derefter.

Hilsen Jens J.
karlerskør
karlerskør
Indlæg: 4
Postnr: 8700
karlerskør karlerskør Trådstarter

mit spørgsmål lyder lidt på, om det er en fordel at smide sten nederst? eller er det at fortrække det er rent stabilgrus?

S. Fabrin
S. Fabrin
Indlæg: 7202
Postnr: 4400
S. Fabrin S. Fabrin

Hvis du lægger de omtalte sten nederst, er det OK. Derover lægger du så et lag stabil 0-32, som du klapper godt sammen. Oven på det lægger du et afretningslag grus til at række af med, så har du en stabil flade i mange år. Det hele kræver selvfølgelig, at du er opmærksom på fald o.s.v., når du lægger stabillaget. 

fase
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.