Indmuring af Berker W.1 stikkontakt

Hej,

Jeg er ny her på LDS. Jeg håber at nogle folk derude kan hjælpe mig med at svare på et par spørgsmål omkring indmuring af Berker W.1 serien. Jeg er ikke elektrikker og kommer ikke til at lave nogle installationer selv - bare lige, så den del er på plads :-)

Jeg er ved at få muret nogle havemure, som kommer til at holde vinden lidt væk fra terrassen. I disse murer har jeg en plan om at montere nogle stikkontakter fra Berker W.1 serien. Jeg har faktisk allerede købt nogle stikkontakter, men kan nu konstatere at det ikke er de rigtige til indmuring. Jeg har købt denne type: https://www.wattoo.dk/udendoers-stikkontakt-schuko-komplet-graa-ip55-berker-w-1-7917044149 Jeg blev forvirret af beskrivelsen, som siger at den både kan monteres udenpå men også indmures. Jeg har efterfølgende lært, at det er en generel beskrivelse for hele serien :( Nåh, jeg er stadig ved godt mod og nu kommer mine spørgsmål.

1) Hvilke komponenter fra Berker W.1 serien skal jeg bruge til indmuringen?  Denne https://www.wattoo.dk/berker-stikkontakt-indsats-schuko-med-pilllesikring-w-1-gra-ip55-7917043247 ser rigtig ud, men skal jeg f.eks. også have en ekstra ramme?

2) Hvilken indmuringsboks skal jeg bruge? I beskrivelsen for Berker W.1 serien skrives der Kaiser europadåse, men det er jo et vidt begreb. Skal der eventuelt også bruges noget indmad udover indmuringsdåsen for at få indmaden af stikkontakten til at sidde fast?

Alt hjælp er utroligt værdsat. De forhandlere jeg har spurgt ikke har haft et klart svar og min henvendelse til Wexøe direkte blev afvist, da jeg ikke er autoriseret elektrikker (så må man tilsyndeladende  ikke oplyse varenumre, hvilket er sort i min verden).

På forhånd tak for hjælpen.

Mvh,

Jacob

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

2. https://www.greenline.dk/k/elartikler/afbrydermateriel-div/schuko/europadaser/p/schuko-indmuringsdase-46mm

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis