defekt radiatorventil?

Hejsa

Jeg har en radiator der pludselig ikke vil varme. Det er 1-strenget og alle andre radiatorer virker fint. systemet er heller ikke utæt og der er ingen luft i systemet.

Splitten glider fint i pakdåsen. Fjedersplitten bagved pakdåsen glider også fint ind og ud, men den kan let hives ud og får ikke fat i 'spjældet' eller hvad det hedder.

 Er det en ny ventil der skal til? Se billeder så giver det sikkert mere mening (er ret ny på vvs-området) 😂 

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Stik en smal skruetrækker ind i hullet og tryk heftigt i små ryk. Derinde sidder ventilen. Den har sat sig fast. Når du får vand i hovedet kører det igen.


 

OK, men på foto kan man kun se den smule, der altid kommer når du piller pakdåsen ud. Har du masseret inde i selve ventilen. Og for øvrigt pas på ikke at lædere den lille Skive på stiften. Det er den der pakker.


 

Ja den er 'masseret' og der var stort tryk på vandsprøjtet 😉. Jeg var nede og kravle i krybekælderen og banke lidt på samlingerne og pludselig var der gennemstrømning. Lidt underligt hvis en smule snavs kan lukke det hele af...men vil det snavs blive 'deponeret' et sted i radiatoren eller vil det fise rundt i systemet til det sætter sig og lukker af et andet sted? Går bare og venter på at problemet vender tilbage 😐

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis