Byg-selv-autocamper

 Følg tråden
Llamo
Llamo
Indlæg: 4
Llamo Llamo

Er der nogen der har prøvet selv at indrette en camper? Jeg har en 6-personers minibus der skal indrettes med 2 sovepladser  samtidigt med at der stadig skal være plads til et par passagerer

Gregeren
Gregeren
Indlæg: 2969
Postnr: 2830
Gregeren Gregeren

Der er masser af den slags på YouTube. 

Elektronikteknikeren
uldal
uldal
Indlæg: 5201
Postnr: 6500
uldal uldal

Husk at tage hensyn til rigelig stuveplads. Det virker lidt kort til både soverum og passagersæder. Hvis du har mulighed, kan du hæve gulvet en anelse, så er der masser af stuveplads under.

 

Llamo
Llamo
Indlæg: 4
Llamo Llamo Trådstarter

Tak for det gode råd mht stuveplads, det blev fulgt! Nu nærmer efteråret sig og vi vil gerne varme (og lyd-) isolere siderne. Men hvordan får man de indvendige dørplader af? Ved nogen hvordan døre og sider i en ducato er konstrueret? Der er ligesom en metalramme med en del små huller, og så nogle sorte beklædningsplader. Det lyder hult så vi tænkte man kunne skille det ad og lægge noget rockwool ind. Lyder det helt skørt???

je_ns
je_ns
Indlæg: 5077
Postnr: 0000
je_ns je_ns

Jeg ved ikke med sidepladerne, men normalt er sådanne nogle clipset fast.

Tror rockwool er en dårlig løsning da det vil samle fugt, som så kan forårsage rustproblemer. 

Hellere eje, end at leje.
uldal
uldal
Indlæg: 5201
Postnr: 6500
uldal uldal

Der findes firmaer der er specialister i indvendig beklædning af varerummet. De har skabeloner til udskæringer og den specielle insolering der skal bruges pga kondens. 

 

Llamo
Llamo
Indlæg: 4
Llamo Llamo Trådstarter
Tak for hjælpen, begge to. Jeg forstår det sådan, at I ikke mener det er et gør-det-selv-projekt,.Så må vi må starte med at hænge et tæppe op indvendigt i kabinen og bevæbne os med en ekstra dyne 
Llamo
Llamo
Indlæg: 4
Llamo Llamo Trådstarter
Og så vil jeg lige tilføje, at vi har fået indrettet ducatoen, så der er 2 gode sovepladser og stadig plads til 4 personer,udendørs koge-og toiletmulighed og masser af baggageplads. Alt indrettet for 0 kroner af genbrugsmaterialer og 2 glade amatører.   
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.