Byg-selv-autocamper

Er der nogen der har prøvet selv at indrette en camper? Jeg har en 6-personers minibus der skal indrettes med 2 sovepladser  samtidigt med at der stadig skal være plads til et par passagerer

14 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Der er masser af den slags på YouTube. 


Elektronikteknikeren

Tak for det gode råd mht stuveplads, det blev fulgt! Nu nærmer efteråret sig og vi vil gerne varme (og lyd-) isolere siderne. Men hvordan får man de indvendige dørplader af? Ved nogen hvordan døre og sider i en ducato er konstrueret? Der er ligesom en metalramme med en del små huller, og så nogle sorte beklædningsplader. Det lyder hult så vi tænkte man kunne skille det ad og lægge noget rockwool ind. Lyder det helt skørt???

Jeg ved ikke med sidepladerne, men normalt er sådanne nogle clipset fast.

Tror rockwool er en dårlig løsning da det vil samle fugt, som så kan forårsage rustproblemer. 


Vi prøver igen, i morgen --

Der findes firmaer der er specialister i indvendig beklædning af varerummet. De har skabeloner til udskæringer og den specielle insolering der skal bruges pga kondens. 


 

Annonce
Tak for hjælpen, begge to. Jeg forstår det sådan, at I ikke mener det er et gør-det-selv-projekt,.Så må vi må starte med at hænge et tæppe op indvendigt i kabinen og bevæbne os med en ekstra dyne 
Og så vil jeg lige tilføje, at vi har fået indrettet ducatoen, så der er 2 gode sovepladser og stadig plads til 4 personer,udendørs koge-og toiletmulighed og masser af baggageplads. Alt indrettet for 0 kroner af genbrugsmaterialer og 2 glade amatører.   
Hej
Jeg nysgerrig på hvad du har gjort i forhold til godkendelser. Går ud fra at bilen er på hvide plader men skal den til syn når man begynder at bygge den om ?
Er helt vild for at lave sådan et projekt men er i tvivl om DK lovgivning.
Der må ikke indrettes opholds- / soveplads i varerummet på en varevogn (gulpladebil).

Søren O
Der er yderligere 4 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis