Svejseapperat minium ampere?

 Følg tråden
Flipsanta
Flipsanta
Indlæg: 1
Postnr: 8270
Flipsanta Flipsanta

Hej, jeg har et projekt på min bil (udstødning) hvor jeg gerne ville svejse en ny bagpot på. Men har aldrig prøvet at svejse før og ejer ikke et svejsrapperat, men har fundet følgende på biltema: 

https://www.biltema.dk/varktoj/svej...2000022912

Jeg synes det ser fint ud og er ikke alt for dyrt i forhold til mit forbrug. Det jeg så gerne ville høre om, er om den kan kører på et ledningsnetværk hvor der maksimalt kan trække 3 ampere? 

Umiddelbart kan jeg kun se at den operer under 45 ampere men det vel noget den selv omformer eller er jeg helt ude og skide?

S. Fabrin
S. Fabrin
Indlæg: 7119
Postnr: 4400
S. Fabrin S. Fabrin

Ja, den transformerer spændingen ned til et niveau, som ikke slår dig ihjel. Til gengæld øges strømstyrken tilsvarende. Den kan lige køre på en 13A sikring. God fornøjelse med svejsning på din bil, det er tyndpladesvejsning og så på udstødningen :-)

fase
nl89
nl89
Indlæg: 162
Postnr: 3730
nl89 nl89

Jeg kan anbefale storebroren til den du henviser til, den der hedder MIG 140 og mere et rigtigt svejser, min køre på 4-5år og spist meget tråd. den bliver brugt mindst 1 gang om ugen, til hobbyprojekter/ rust arbejde i biler osv. min kører på 13 ah sikring  og har kun spist sikringen en gang, da jeg svejste på fuldskrald i lang tid i nogen 4mm plade ;D

Søren O
Søren O
Indlæg: 2746
Postnr: 7000
Søren O Søren O

Ingen svejseerfaring og så starte med at svejse i tæret udstødning. Ikke ligefrem det bedste sted at starte. Vil nok i stedet anbefale dig at købe ny udstødning.

Søren O
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

 1. 63 ampere vs 25 ampere
  Lav-Hus
 2. ampere
  Belysning
 3. Udregn ampere (Bitcoins)
  Lav-Hus
 4. 16 ampere ovn på 13 ampere gruppe?
  Hårde hvidevarer
 5. esprssomaskine, ampere
  Hårde hvidevarer