løs trådboks

hvad er der inde i en sådan?

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hvis det er som du skriver i overskriften, en løs trådbox.

Så er der trådmotor og styring til trådhastigheden..



Vi prøver igen, i morgen --

Hvad er meningen at have en løs trådboks i stedet for at bruge den interne i co2 svejseren? Kan se at man kan være længere væk fra den gamle jernkernetransformator, og kunne være på steder hvor det store apparat ikke kunne komme til incl Co2 flaske. Så behøvede man jo bare at trække svejsekablerne samt gasslangen frem til den løse trådboks. Hvis der var lange kabler, ville man have problem med spændingsfald i kablerne hvis man fremførte jævnspænding. hvis man derimod fremførte vekselspænding til trådboksen ville man være ude over dette problem, men måtte så have ensretteren i trådboksen. Er det helt galt? 

Trådboxen sidder jo oven på svejseren, og kan dreje rundt, uden selve svejseren skal drejes, eller ved montage arbejde ol. kan man nøjes med at slæbe / hejse boxen op, og lade den store tunge "transformer" stå stationært.



Eller som her hvor der er monteret en arm, på trådboxen som er monteret med en justerbar fjeder, så armen er i balance, bruges meget i stationære svejsekabiner, det letter arbejdet en del.


Vi prøver igen, i morgen --

Tusind tak for info. Så er de ikke værd at investere i.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis