Beton

Hej

Vi har støbt ca 70 kvm betongulv med gulvvarme ( lagt ud den 1 feb) imens det hærdede har vi sat vægge op, vinduer, døre osv. Nu er vi kommet dertil hvor vores gulvmand skal lægge slidstærkt industrivinyl på. Men har over en mdr senere, siger gulv manden at betonen ikke er tør. 🤷‍♀️ Den viser 3.4 % på et apperat og i han siger at det der i dybden det er galt. Ikke det lille udjævningslag han har puttet på.

Hvad gør vi for at tørre det? Den sidste uge har alle vinduer været åbne og varmeblæsere har kørt i rummet - vi har gradvist skruet op for gulvvarmen, og nu kører den på fuld skrald. Men idag er der sluttet en affugter til. Alle vinduer og døre er lukket, men gulvarmen og varme blæsere kører endnu, men det virker bare som om luftfugtigheden er vildt høj derinde, måske pga der er så varmt.?

Hvad er det rigtige at gøre??


3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Når du køre med varme og affugter, kan du ikke gøre det bedre.

Prøv at tag et stykke klart plast som du anbringer på gulvet, og tape det rundt i kanten, brug et plast stykke på 0,5-1 m2, og kik efter 12-24 timer, kommer der kondens på undersiden er gulvet ikke tørt endnu.


Vi prøver igen, i morgen --

Skal døre og vinduer være lukket? Varmen virker helt vild, og rummet virker fugtigt. Altså mener om varmen er med til at holde luftfugtigheden oppe. ? Det er jo den vi skal af med, gulvet skal jo tørre. Blæsere kører så luften ikke står stille i rummet

Varm luft optager mere fugt end koldt luft gør. Derfor skal der være varmt. 

Og så skal luften udskiftes eller som I har gjort, skal der sættes en affugter op. Når I har sådan en oppe skal vinduerne være lukket. Ellers lukkes al varmen ud af rummet. Affugteren tager vandet ud af luften.

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis