Robotplæneklipper, hjørner?

 Følg tråden
Martin.v
Martin.v
Indlæg: 285
Postnr: 6800
Martin.v Martin.v

Er der nogen der har erfaringer med hvordan en robot fra Worx klare feks nedafald fra et æbletræ? Vil jo gøre det ujævnt, og vil de så køre fast?

Og hvad med trampolin, har de en slags bump censor, som feks en robotstøvsuger?

Kigger på en landscape 600

askholme
askholme
Indlæg: 368
Postnr: 2860
askholme askholme

Min worx kan ikke lide nedfaldsfrugt, det sætter sig fast i kniven.

 Det gør ikke noget at der står ting i vejen så drejer den bare 

Ask
ev elmand
ev elmand
Indlæg: 12784
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Det der står i vejen  betyder kun noget hvis det står tæt på en hæk eller lignende. Det alle robotter har svære ved er snævre passager. De skal jo "mærke" kanttråd, bakke og derefter køre i en anden retning. Er det snæver passage kan den gå fast i sin søgen efter at komme ud.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Børgealle
Børgealle
Indlæg: 294
Postnr: 5700
Børgealle Børgealle

En helt anden ting. Jeg så og hørte en worx i sidste uge som gjorde det fremragende. I denne weekend så jeg en Gardena, der gjorde det lige så fremragende.... men jeg hørte den ikke... for siversen den er lydsvag. 

Selvom det ikke er en motorplæneklipper lyd, så er det stadig irriterende at høre på, når den skal køre så mange timer dagligt. Gør dig selv (og din nabo) den tjeneste at hør forskellen inden du køber.

Jeg ved godt hvad jeg vælger når jeg skal have en om en måneds tid.

TheisH
TheisH
Indlæg: 3
Postnr: 5540
TheisH TheisH

Hvad man hører ude i byen så er Worx et prisbevidst valg og ikke et kvalitetsbevidst valg. Til trods for dette slår den garanteret græsset lige så pænt som så mange andre maskiner - men man er blåøjet, hvis man tror det er den bedste maskine på markedet.

Jeg havde nok valgt en anden maskine end Worx, men en bekendt af mine har den i sit sommerhus og er rigtig glad for den. 


God fornøjelse med valget af maskine!

Med venlig hilsen
Theis Hofdahl
www.lejfesten.dk - højtalere og festudlejning i hele landet!
Rosenhede
Rosenhede
Indlæg: 16
Rosenhede Rosenhede Trådstarter

Så fik jeg købt mig worx m500 2019 modellen. Manualen (inkl informationen online) er dog lidt mangelfuld- eller også er jeg bare idiot, det kan naturligvis også være tilfældet. :o)

Jeg har også et lille område ud til vejen som jeg skal klippe, men er i tvivl om det er sådan her ledningen skal ligges. Stykket over det skraveret (stenbelagte) område ligger kablet helt op af hinanden, så hele kablet er ubrudt. Er det rigtig forstået at det er sådan det skal ligges?

askholme
askholme
Indlæg: 368
Postnr: 2860
askholme askholme

Nej det tror jeg ikke det er. Når du lægger kablet "dobbelt" så neutraliseres spændingen og robotten mærker således ikke den del af kablet. Det kan fx bruges hvis man gerne vil afgrænse en "ø" midt inde i haven men sikre at robotten flytter sig frit omkring ø'en. 

Du skal istedet lægge kablet med afstand så du har en tilpas bred korridor robotten kan bevæge sig i. Jeg tror det er bedst når den er bredest mulig.


Som jeg læser din tegning skal du ikke have kablet dobbelt noget som helst sted

Ask
Martin.v
Martin.v
Indlæg: 285
Postnr: 6800
Martin.v Martin.v

Uden lige og være sikker, men hvis ledningerne helt tæt, ignorere den dem ikke så bare? Dvs ifølge din tegning, så vil den kun klippe den lomme som den starter i, men vil ikke køre over i de andre.

Rosenhede
Rosenhede
Indlæg: 16
Rosenhede Rosenhede Trådstarter

Godt at jeg spurgte.

Jeg går ud fra at den korridor jeg laver, vil den så klippe som var det græs?

Har i nogen erfaring med at ligge kablet under stenbelægning? Jeg kan finde en enkelt gut på youtube som skriver at han gjorde det, men kunne godt tænke mig at høre om der er flere som har denne erfaring? 

Rosenhede
Rosenhede
Indlæg: 16
Rosenhede Rosenhede Trådstarter

Det er denne her som skaber min forvirring. For ligner det ikke at den godt kan finde ud af følge kablet den rigtige vej rundt, så længe kablerne ikke krydser hinanden?

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.