Toyota Corolla 1.4 årgang 2000

 Følg tråden
klamp
klamp
Indlæg: 275
Postnr: 8930
klamp klamp

Bud på hvorfor bilen pludseligt kører på 3 cylinder????


100% klamp

je_ns
je_ns
Indlæg: 4911
Postnr: 0000
je_ns je_ns

Det er ikke nemt at svare på, uden at se bilen..

Det kan jo være manglende kompensation, eks ved defekte stempler ventiler.

Manglende brændstof, eks defekt indsprøjtnings dyse.

Manglende tænding, 


Hellere eje, end at leje.
klamp
klamp
Indlæg: 275
Postnr: 8930
klamp klamp Trådstarter

Ja rigtig nok....jeg vil også bare lige høre hvad jeg skal tjekke.

Og måske nogen har prøvet eller ved om netop den Corolla har en tendens til det:-)


100% klamp

je_ns
je_ns
Indlæg: 4911
Postnr: 0000
je_ns je_ns

Jeg har faktisk en Corolla 1,4 fra 99, den har kørt godt 330000 km, der har aldrig været problemer.

Tjek om ledningerne på indsprøjtningsdyserne sidder som de skal, tjek også om tændledningerne sidder som de skal.

Skrue tændrørene ud og kik hvordan de ser ud, læg mærke til hvilke cylindere de sidder i, sæt evt nye tændrør i.

 En kompressions test, vil hurtigt afsløre hvis, det er for lidt kompression der er synderen.

Hellere eje, end at leje.
eksmek
eksmek
Indlæg: 427
Postnr: 9300
eksmek eksmek

det plever at være en tændspoler der sætter ud der 4 spoler  1,4

klamp
klamp
Indlæg: 275
Postnr: 8930
klamp klamp Trådstarter

Jeg har ikke forstand på det.....men ser ikke ud til der er almindelig tændrørs hætter og kabler.....????


100% klamp

eksmek
eksmek
Indlæg: 427
Postnr: 9300
eksmek eksmek

den et billede    du søge autodoc.dk

klamp
klamp
Indlæg: 275
Postnr: 8930
klamp klamp Trådstarter

Men hvordan finder jeg hvilken der er defekt? 

100% klamp

je_ns
je_ns
Indlæg: 4911
Postnr: 0000
je_ns je_ns

på min er der så kun 2 tændspoler på, de er dobbelte så en spole trækker to tændrør, og mig bekendt svigter begge, hvis spolen brænder af.

Men min er jo også et år ældre

Det ser sådan her ud

Hellere eje, end at leje.
klamp
klamp
Indlæg: 275
Postnr: 8930
klamp klamp Trådstarter

Hvor finder jeg den billigste? 

Jeg har endelig lokaliseret den er defekt. 

100% klamp

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.