Rilleskære med stor skæredybde

 Følg tråden
mbaadk
mbaadk
Indlæg: 185
Postnr: 9230
mbaadk mbaadk

Hej Alle

Jeg står og skal bruge en rilleskære som kan skære næsten 70mm ned i beton. Den eneste jeg finder en Bosch's GNF 65 A, som koster mellem 5 - 6K. 

Opgaven består i at rille nogle isoleret tomrør ned til gulvvarme, hvor de har en diameter på 68mm. Måske opgaven kan løses på andre måder - jeg ved ikke hvor svært det er "bare" at banke det beton op med en lufthammer? Måske en 230mm vinkelsliber på vand for at undgå at huset kommer til at ligne en ørken?

Hilsen

Michael ** Elsker mit skæve hus **
karl smart
karl smart
Indlæg: 989
Postnr: 2600/2700
karl smart karl smart

Hvad med isoleringen i gulvet , den skal jo være mange gange så tyk , som normalt , hvis gulvvarmen skal være nogelunde rentabel , kontra radiatorer , ellers bliver  det  meget dyrt i opvarmning ......

Elektriker gennem 45 år .
calle captiosus
 Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and proclaiming...."WOW What a Ride!!"  -Mark Frost
mbaadk
mbaadk
Indlæg: 185
Postnr: 9230
mbaadk mbaadk Trådstarter

Det er dog kun fremløb og retur der skal i tomrør. Gulvet bliver lavet i gulvplader med eps som isolering. Har også overvejet om jeg kunne lave spor direkte i eps'en til varmeslangerne?

Hilsen

Michael ** Elsker mit skæve hus **
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.