Kaffe automat driller

 Følg tråden
cdp
cdp
Indlæg: 490
Postnr: 5792
cdp cdp

Hej Herinde

Jeg afkalkede en Phillips kaffemaskine, noget expresso lignende, der selv maler hele bønner, presser det videre med 15 bars tryk, og kan tilsætte mælk fra udvendig beholder osv. Ejer ( min kusine ) har haft den stående ubrugt et par år, fordi den lavede for tynd kaffe. Da jeg afleverede den, virkede den ok, og lavede flere forskellige typer helt ok kaffe. Men nu er kaffen igen for tynd.

Tænker lidt det kan være kværnen der måske er slidt/ødelagt, da netop denne kan udskiftes. Resten på maskine virker fint. Den er i øvrigt nem at rengøre, da hele tryksiden kan tages ud og skylles/renses. Der er ingen fejlmelding på display. Punkt 1 vil have min. 1200 kr for service og giver ikke garanti på andet end nye dele ( naturligt nok ).

Sidder der mon lige et geni herinde med erfaring omkring disse maskiner og kan hjælpe ?

På forhånd tak - Carsten

 

uldal
uldal
Indlæg: 5203
Postnr: 6500
uldal uldal

Hvis det er kværnen der er slidt, kan det let ses i grumset. Er der stykker af bønner? Er mængden for lille? Hvis man kan få ny kværn i keramisk materiale er det at foretrække, da de holder megetlængere. Og hun har naturligvis checket styrkereguleringen?

 

Gregeren
Gregeren
Indlæg: 2970
Postnr: 2830
Gregeren Gregeren

Min egen erfaring er at slangerne indvendigt ofte bliver kalket til. Specielt hvis der køres uden filter.

Jeg har før afmonteret slanger og lagt i blød i afkalker og genmonteret. Det har virket fint, og kaffen er efterfølgende blevet mindre bitter og mere rund i smagen.

Elektronikteknikeren
cdp
cdp
Indlæg: 490
Postnr: 5792
cdp cdp Trådstarter

Takker, får den tilbage tirsdag, så ved jeg lidt mere. Den kværnede kaffe kan jo aflæses i affaldet, og diverse slanger får jeg kigget på.Styrken er vel styret via display, eller ?  Vender snart tilbage.

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. Kaffe
  Lav-Mad/drikke
 2. Sulawesi kaffe
  Lav-Mad/drikke
 3. Græsk kaffe
  Lav-Mad/drikke
 4. Kaffe: Kontakt tid på min. 3 min. med varmt vand?
  Lav-Mad/drikke
 5. Fejlmelding
  Om Lav-det-selv