Drivhus glas til at erstatte knuste ruder - hvor køber man dem?

 Følg tråden
Jens J.
Jens J.
Indlæg: 268
Postnr: 3500
Jens J. Jens J.

Jeg tror også at du kunne få lavet en trekantet rude til dit drivhus til omkring en "hund", så det er nok det du skal forvente.

Har overhovedet spurgt din glarmester hvad det koster ?


Hilsen Jens J.
Rantzau
Rantzau
Indlæg: 1356
Postnr: 2970
Rantzau Rantzau

Jeg har et godt samarbejde med min glarmester. Der her jeg gennem årene købt hundredvis af stykker glas.

Det fungerer på den måde, at jeg fortæller hvad jeg har brug for og så skærer han dem når han har tid. Tidshorisonten er maksimalt en måned, men så kan han bedre planlægge.

Prisen er meget beskeden fordi der er elastik i leveringen, derfor bager fruen fra tid til anden en lækker kage som tak. Så kan jeg bruge tiden på noget andet.

En eksempel var da jeg skulle bruge en glasdør i hærdet glas til en bruseniche. De koster normalt det blå ned fra himlen. Glarmesteren havde et håndfuld stående som for længst var afskrevet. Der kunne jeg bare vælge - de kostede gratis - men gav plads på lageret. (Det udløste selvfølgelig endnu en af fruens lækre kager).   

Morale: Det er guld værd at opbygge et godt forhold til dygtige håndværker.

Frank Chr.
Frank Chr.
Indlæg: 3033
Frank Chr. Frank Chr.

Helt ærlig.. at købe en dyr glasskærer til flere hundrede kroner til de få stykker glas man måske har behov for at skære årligt - er det ikke lidt overkill.   

Og jer der vil forsøge at skille en termorude ad med hobbykniv, I skal nok komme på bedre tanker - og istedet finde vinkelsliberen frem næste gang.    Når først aluprofilen er skåret over på langs, er det såre nemt lige at brække den af glasset med en spartel.  

karl smart
karl smart
Indlæg: 1025
Postnr: 2600/2700
karl smart karl smart

Den rigtig gode glasskærer som jeg bruger er en SILBERSCHNITT GLASSKÆRER 100 med 6 skære hjul , som koster 69.50 Kr hos Harald Nyborg.

Elektriker gennem 45 år .
calle captiosus
 Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and proclaiming...."WOW What a Ride!!"  -Mark Frost
ev elmand
ev elmand
Indlæg: 13190
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Frank Chr.: Det er nu ikke noget jeg kun vil forsøge mig med i fremtiden. Jeg har lavet hele mit drivhus af genbrugs glas, og det gik fint med hobbykniv. Jeg har flere ruder der skal skilles ad i fremtiden, så jeg vil da lige tage et forsøg med vinkelsliber.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.