Lille kap og gearingssav

Jeg har lige prøvet en makita 165mm  18V kap og gearingssav... Hold kæft hvor var den lille og lækker til lister (95% af alt jeg saver). Jeg plejer at bruge min 305mm Dewalt kombisav men den er godt nok klodset i forhold!


Er der nogen der ved om man kan få så lille en gearingssav i anerkendt mærke på 230V?

Synes ikke jeg kan finde noget


4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Jeg tror ikke jeg har set en 160mm endnu (det ville ellers være smart at kunne bruge dyksavsklingerne - jeg kiggede i stedet (forgæves) efter en dyksav, der kunne tage de 216mm klinger jeg bruger på min Metabo kapsav)... Men Evolution har en lille 185mm sav "tCt Multi advan-saw" (https://www.evolutionpowertools.com/downloads/booklets/dk/buildbooklet.pdf)

Gnyff skrev den 11-01-2019 00:17:51

Jeg tror ikke jeg har set en 160mm endnu (det ville ellers være smart at kunne bruge dyksavsklingerne - jeg kiggede i stedet (forgæves) efter en dyksav, der kunne tage de 216mm klinger jeg bruger på min Metabo kapsav)... Men Evolution har en lille 185mm sav "tCt Multi advan-saw" (https://www.evolutionpowertools.com...oklet.pdf)

 Du kan ikke bruge samme klinge... En dyksavsklinge trækker emnet op mod sålen hvor en kap og gearingsav trykker emnet skråt ned mod stoppet


 Du kan ikke bruge samme klinge... En dyksavsklinge trækker emnet op mod sålen hvor en kap og gearingsav trykker emnet skråt ned mod stoppet


Så tændernes angrebsvinkel er reelt optimeret til saven eller hvad? Jeg har aldrig set angivelser af, hvilken type sav en klinge er lavet til - men det kan selvfølgelig være at producenterne implicit bruger diameteren til det formål... ;-)

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis