Miele W3245 vand til (pc)- og afløb fejl

Hej. Vores Miele W3245 er begyndt mere regelmæssigt at melde fejl på vand til- og afløb. Det sker fortrinsvis, hvis maskinen bliver fyldt mere end 3/4 op eller lidt mere end 1/2 op på express.

Indtil nu er det løst ved at lukke vandet ud ved at rense/tømmer afløbsfileret eller ved at tippe maskinen og tømme den for vand. Det sidste virker stadigvæk, men det er blevet noget træls at skulle gøre regelmæssigt.  

Findes der en "nem" løsning? :-)

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Det kan være flere ting;

Det mest sandsynlige er, at det er en udluftningsslange til pumpen der er tilstoppet. Den sidder i forreste venstre hjørne (venstre, når man står og betjener maskinen) i kabinettet og fører fra pumpehuset op til vandlåsen under sæbeskålen. Den kan man komme ind til ved først at løsne frontpladen og derefter afmontere venstre side af maskinen.

Det kan også bare være afløbsslangen eller afløbet er delvist tilstoppet et sted så den ikke kan komme af med vandet hurtigt nok.

Endelig kan det være pumpen ikke kører, men det sker meget sjældent. Det vil være nemt at se, når du alligevel tager trevlesien ud for at tømme maskinen.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis