AKUT HJÆLP! Alt for lav gulvvarme - hvorfor?? OG koldt returvand?????

 Følg tråden
Søren O
Søren O
Indlæg: 2736
Postnr: 7000
Søren O Søren O

Du tog et billede for mig tidligere på dagen. Det viser ikke den ventil jeg efterlyser. Håber du vil tage et nyt billede som viser de næste 20 cm nedad.

Søren O
Thea_
Thea_
Indlæg: 14
Thea_ Thea_ Trådstarter

Jeg skylder jer en update.

Jeg kastede håndklædet i ringen og ringede efter en VVS'er. Jeg turde ikke begynde på skylleriet eller pumpeudskiftning. 

VVS'eren konstaterede i tråd med os, at pumpen var færdig og installerede en Alpha2 i stedet. Det resulterede så i at fremløbet nu blev koldt - meget mærkeligt! 

Så han skyllede det hele igennem for at få eventuel luft ud. Det resulterede så i, at fyret gik helt amok og larmede vildt, hvorefter det stoppede med en fejlkode. 

Så blev min gasfyr-mand tilkaldt! Han konstaterede at fyret muligvis havde larmet grundet al den aflejring, der var blevet løsgjort ved gennemskylningen..? Men var ikke helt sikker.

Nå, men han fik fyret i gang OG satte fyrets pumpetryk op for det var alt for lavt - det blev nu fordoblet. Muligvis derfor vi altid har haft svært ved at få en god temperatur i værelset længst væk. Men mærkeligt han ikke før har opdaget dette ved de årlige servicebesøg.

Og så blev Alpha2 sat til konstant tryk på højeste kurve - hvilket jeg er lidt usikker på, om det er nødvendigt? Ved I noget om det? Det virker ikke til at man kan bruge AutoAdapt til gulvvarme, når det skal være konstant. Som I kan gætte har jeg ikke helt afluret den nye pumpe...

Nå, men efter 4 timers besøg af VVS'er og gasfyrsmand, så virkede det hele. Efter 24 timer var huset dejlig varmt! Fyret larmer ikke mere og alt er godt - for nu:-) Indtil regningen kommer...

Steensen
Steensen
Indlæg: 1106
Postnr: 8700
Steensen Steensen

Jeg har lige læst manualen, og du skal køre med constant pressure høj (CP2) jævnfør Danfoss til gulvvarme, alternativt lavt tryk CP1, men når du har stort varmebehov, er det en god ide at have CP2 på.

 

Vil du være med? Log ind for at svare.