LK IHC fra tænd sluk til lysdæmpning (haster julegave)

 Følg tråden
Terrassen
Terrassen
Indlæg: 51
Postnr: 2000
Terrassen Terrassen

Hej LDS

Min kæreste vil gerne give hendes forældre muligheden for at dæmpe deres spots. De har pt en trådløs LK IHC, som giver strøm til 4x3 gu10 spots, samt to enkelte gu10 spots (se vedhæftede billeder).  Det er trådløst (hvilket det skal forblive - vigtigt)

Jeg har inkluderet billeder af relæet (som jeg kunne finde). Først troede jeg det var i udtaget i vægen, men det viste sig at det lå i en lille box. Der er ca. 10 m ledning vil jeg skyde på, samt 4x lampe spots, der hver har 3 pærer i. Derudover er der som sagt 2 enkelte spots.

Dvs der er dobbelt af de næste to billeder, da jeg kun har taget billeder af den ene side.

https://i.imgur.com/w3smsNI.jpg

https://i.imgur.com/XmVBO7Y.jpg

Her er kontakten og relæet

https://i.imgur.com/Qv0OuOV.jpg

Relæ

https://i.imgur.com/n8sgcD9.jpg?1

Er der nogen her der kan sige hvad vi skal bruge? Altså evt. linke til den trådeløse knap samt hvad der skal være i den anden ende.

Mange tak!

Edit: Nu har jeg rettet i indlægget 4 gange uden at kunne få links til at virke, men håber der er nogen der vil kigge alligevel. her er linken til alle fire billeder

https://imgur.com/a/GBNCeds

Imaster
Imaster
Indlæg: 84
Imaster Imaster

Ud fra dit billede så er det noget sjusk der er lavet....

Du skal være opmærksom på at det er arbejde for en elektriker, da det er et indgreb i den faste installation for at montere et nyt lampeudtag eller relæ modul

Hvis jeg skulle lave det ville jeg benytte et ihc 80mm lampeudtag med indbygget lysdæmper.

Du kan benytte den nuværende tryk knap, der følger en vejledning med i pakken til lampeudtaget der beskriver hvordan du programmere det.

Link til lampe udtag :https://www.greenline.dk/k/elartikler/lauritz-knudsen-fuga/lk-fuga-wireless/p/wireless-lampeudtag-med-daemper-250w

Du kan også udskifte det nuværende relæ modul med et med indbygget lysdæmper ( jeg har bedst erfaring med lampeudtagene og vil selv vælge den løsning)

Link til relæ modul : https://www.greenline.dk/k/elartikler/lauritz-knudsen-fuga/lk-fuga-wireless/p/wireless-fjernbetjent-lysdaemper-uni-250w

Vær opmærksom på at der i brugsanvisningen til ihc lampeudtag står max 125w eller 10stk led pære. Jeg har dog før oplevet flere pære end 10 og det virkede fint.


Terrassen
Terrassen
Indlæg: 51
Postnr: 2000
Terrassen Terrassen Trådstarter

Kan du eller en anden forklare hvorfor det er noget sjusk? Der er et udtag i væggen som så løber op til stolperne, hvor der ligger de der muffer med relæet indeni. Ledningen går så videre til de andre lamper.

Imaster
Imaster
Indlæg: 84
Imaster Imaster

Der er flere ting der er forkert.

-ledningerne i samle dåsen er ikke aflastet korrekt.

-det relæ der er lagt ind i dåsen er ikke beregnet til dette, det skal  monteres i et underlag der passer til. Der findes ihc relæer der er beregnet til den dåse som der sidder.

-og at tilslutte en ledning i et lampeudtag også køre ud i en dåse og videre ud til 4 andre lamper er efter min mening heller ikke korrekt udført. En tilledning må kun forsyne en brugsgenstand.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.