Lugt fra køkkenvask

Har på det sidste oplevet at vores køkkenvask lugter "fælt" og ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre ved det.  Det er specielt udtalt når man hælder varmt vand i vasken, så får man lige et "pust" af fæl lugt lige i ansigtet  

Først blev der forsøgt med litervis af afløbsrens, uden nogen succes. Så blev afløbet skilt ad og rengjort (selvom det ikke var særligt beskidt), også uden stor succes. 

Afløbet blev skilt ad igen og overløbsslangen fra vasken blev renset, hvilket hjalp kortvarigt. Afløbet blev skilt ad igen, og jeg konstaterede, ved at sætte "snuden" til, alle mulige steder hvor lugten kunne komme fra, at det faktisk er selve vasken, der lugter. 

Det lader til, at det er afløbsdelen, som er fast monteret på vasken, der lugter, der sidder ingen skidt i den, så det er selve plastikken, der lugter.


Er der nogen som har oplevet noget lignende, og hvad gjorde i ved det???

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Har du prøvet med kogende vand -1-2 liter et par gange over et stykke tid?

Og du er helt sikker på at det ikke er overløbsslangen. Har problem med vor opløbsslange, at der er lidt tilbageløb (eller ikke fald), der hvor den går ind i selve vaskens bundafløb. Det betyder, at der let kommet til at ligge lidt snask i den sidste del af slangen (plaststykket). Og det lugter rigtig fælt, og lugten kommer netop når man bruger vasken, da der så presses luft baglæns gennem overløbsslangen.

Sæt snuden ned til overløbet (hullet til overløbet i vasken) og lugt efter.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis