Stabilisering af tørretumbler oven på vaskemaskine

 Følg tråden
Dolbirk
Dolbirk
Indlæg: 0
Dolbirk Dolbirk

Hej alle, helt ny bruger her der har  brug for noget hjælp.

Vi har købt en ny tørretumbler, der er 60 x 60 x 60. Vi bor til leje, hvor der er et lille vaskerum, hvorfor den skal stå oven på vores vaskemaskine. Vaskemaskinen er dog kun 54'ish cm dyb. Da vi købte den, fik vi at vide det ikke var noget problem, og vi bare skulle købe 4 gummifødder til at stille imellem.

Udfordringen er imidlertidig at gulvet nok er lidt ujævnt, kombineret med tørretumblerens størrelse, hvilket gør at tørretumbleren står skævt og hælder indad mod væggen. Så de 4 gummifødder hjælper ikke det store, da tørretumbleren ikke hviler på alle 4. Lad os sige det sådan, fruen er ikke tilfreds. Derudover mener hun at det kan ødelægge vaskemaskine/tørretumbler hvis det står og hopper. Så der skal findes en løsning.

Er der nogle gode råd til hvordan jeg får det fikset? Er det bare at smække en plade imellem der er fx 65 x 65, og så går det fint? Eller skal jeg være opmærksom på noget i den forbindelse (vibrationer fra vaskemaskinen gennem pladen op i tørretumbleren)?


S. Fabrin
S. Fabrin
Indlæg: 7074
Postnr: 4400
S. Fabrin S. Fabrin

Din vaskemaskine har fire "ben", som kan justeres så vaskemaskinen står fast og i water. Det er det første, der skal være i orden. Derefter stiller du tørretumbleren over på vaskemaskinen og sørger for, at alle fire fødder støtter på vaskemaskinen, så burde den ikke hælde i nogen retninger.

fase
ev elmand
ev elmand
Indlæg: 12615
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Det med at vaskemaskine står på alle ben er meget vigtig. 

Dernæst synes jeg det er et must at man laver 2 små stumper jern / aluminum plade som kan monteres både på tumbler og vaskemaskine bagpå. Det er ærgeligt hvis vaskemaskinen får dynebetræk lagt dårlig så den tager en polka under centrifugering og dermed kaster tumbleren afsig.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
WorkerJack
WorkerJack
Indlæg: 2
WorkerJack WorkerJack

Er det gummifødder som disse du har købt? - https://kantlister.dk/vibrationsdaempere

For så skulle du kunne justere fødderne til den rette højde, så skulle ujævnheder ikke give så store problemer. Vil ikke anbefale en plade under, hvis gulvet er meget ujævnt, da brættet så også vil stå at vippe.

Vil du være med? Log ind for at svare.