Støvsuger til betonslibning, Nilfisk multi II?

 Følg tråden
Jham
Jham
Indlæg: 6
Jham Jham

Hej endnu en gang.

Jeg er første gang renoverer og har nu lagt gulvvarme, flydespartel, og nyt gulv i den halvdel ad huset. Skal nu i gang med den anden halvdel!

Dvs 80kvm mere, hvor der skal bankes klinker og gulv op, og efterfølgende slibes beton dæk. Ved den første halvdel lejede jeg en betonsliber og industristøvsuger, da jeg hurtigt fik brændt min miele af..

Jeg har dog fundet ud af hvor meget en støvsuger skal bruges under sådan en renovering, så det dur ikke st leje for hver gang jeg skal bore et stort hul.. købe!

Ønsker ikke at bruge for mange penge og har derfor fundet en Nilfisk multi II 50, som umiddelbart ser god ud til prisen på 1300kr. Men ved i om den kan klare 60kvm betonfræsning-/slibning??

Andre bud? Tak!!

Picarro
Picarro
Indlæg: 311
Postnr: 2800
Picarro Picarro

Nu har jeg ikke lige slået den der Nilfisk op, men kig efter en industristøvsuger med stikkontakt, og styring, så den kun tænder når du tænder værktøjet. Udover det, så få en med poser, og med udskiftelige filtre, og køb et par ekstra filtre. Jo mere du kan sætte mellem betonen, og sugemotoren, jo længere holder maskinen. Måske gerne en med et HEPA filter. Biltema har en 30 liters støvsuger som skulle være ganske glimrende.

perhans
perhans
Indlæg: 313
Postnr: 4320
perhans perhans

En god støvsuger er uundværlig til et ombygningsprojekt og den du har kig på ser fin ud til det meste men nu kan en betonsliber jo være mange ting men jeg har for nyligt lejet en 80 kilos sag hvor jeg tilsluttede min Alto støvsuger, meget lig den du har set på, og den kunne slet ikke følge med. Til sådan et projekt skal man have en virkelig kraftig støvsuger, evt. med to motorer og der kan det nok bedst betale sig at leje, evt. sammen med betonsliberen.

-
Jham
Jham
Indlæg: 6
Jham Jham Trådstarter

Tak for svarene.

Jeg satser på nilfisken.

Betonsliberen er bare en stor vinkelsliber med udtag til støvsuger

Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

 1. Nilfisk multi støvsuger
  Værktøj og maskiner
 2. Nilfisk tagrenser
  Værktøj og maskiner
 3. Nilfisk Stone Sealer / Nilfisk Fliseimprægnering
  Belægning, udsmykning og blomster
 4. Nilfisk tagrens
  Lav-Hus
 5. Forlænger til Nilfisk kloakspuler
  Værktøj og maskiner