Toilet skyller fint ud men returnerer over de næste timer "varen" igen.

 Følg tråden
nyHusejer8000
nyHusejer8000
Indlæg: 2
nyHusejer8000 nyHusejer8000

Vi har netop købt et "nyt" gammelt hus. Kælderens toilet skyller fint ud, men efter nogle timer eller en dags tid er der kommet afføring tilbage i kummen. Toilettet skyller fint ud, hvorfor det ikke virker som en alm. stopning af toilettet. Er der nogen der har oplevet noget i samme stil? Og evt har gåde råd.

 

karl smart
karl smart
Indlæg: 973
Postnr: 2600/2700
karl smart karl smart

Der må jo være bagfald på kloakrøret , toilet ligger lavere en kloakrøret , der kommer regnvand ind i systemmet via en rensebrønd , der er mange muligheder , få fat i en kloakmester der er nok løsningen.........

Elektriker gennem 45 år .
calle captiosus
 Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and proclaiming...."WOW What a Ride!!"  -Mark Frost
nyHusejer8000
nyHusejer8000
Indlæg: 2
nyHusejer8000 nyHusejer8000 Trådstarter

Mange tak for svaret, ved du hvad sådan en udbedring kan koste? Altså at få brønden dybere ned? 

ev elmand
ev elmand
Indlæg: 12620
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Det kan man end ikke gisne om. Hvis toilettet har udløb lavere end kommunens kloak ude i vejen så kan det slet ikke lade sig gøre. 

Så må toilettet laves om til samme system som man har i visse skurvogne. Der kører " hele lortet " igennem en kværn og bliver så pumpet op. Jeg vil tro at det er måden på det.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.