Udekompensering på termix fj. unit - hvad skal indkøbes?

Hej lav-det-sæller,

Vi har den termix fjernvarme unit som kan ses på billedet. Radiatorerne i vores hus (120 kvm parcelhus fra 1976 m. et-strengsanlæg) er uden termostater, der er kun ventiler. Jeg har så indreguleret systemet så de rum vi bruger er varme og afkølingen er nogenlunde. Dog er jeg træt af at rende og indstille fremløbstemperaturen i forhold til vejret og udetemperaturen, altså agere menneskelig udekompensering. Er der nogen der kan hjælpe med hvad jeg skal indkøbe for at kunne få en Danfoss ECL110 til at styre min fremløbstemperatur (RAVK-termostat-ventilen styrer fremløbstemperaturen)?

Planlægger også at udskifte cirkulationspumpen samt at sætte en indeføler op (ser ud til at være ekstraudstyr til danfoss-styringen), som slukker for cirkulationspumpen når temperaturen i huset er 21 eller derover.

Andre sparetips modtages :-)


Gaffatape, WD40 og en stor hammer!

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Du skal have RAVK-termostaten udskiftet med en motorventil som skal styres af ECL-enheden. Desuden skal der monteres nogle temperaturfølere.


Søren O

Det kunne godt være denne:

https://www.billigvvs.dk/Varmesystemer-Tilbehoer-Varmeautomatik--Danfoss-Gearmotor-AMV-150-298187.html?gclid=EAIaIQobChMIuOPMsOuf3gIVk-J3Ch0IEAi2EAQYAiABEgLoH_D_BwE


Og denne:

http://varme.danfoss.dk/Product/065F2111.html


Men sidder der ikke bare en pal hvis jeg fjerner den ravk termostat? Så kan jeg måske styrer det med en elektrisk termostat og noget fix-fax



Gaffatape, WD40 og en stor hammer!

Prøv at skrive til Termix. Måske de har en færdig løsning til dit anlæg.


Søren O
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis