Vinduer rykket ud - vinduesplade løsning?

Phasio
Phasio
34 2300

Hej alle,

Jeg har fået rykket mange vinduer ud grundet facadeisolering - i den forbindelse er mine marmor vinduesbundplader blevet forskudte 10cm. Er der nogen der har et forslag til en løsning som ikke involverer at flå dem ud af væggen - hvor det samtidig kan blive pænt? Kan de 10cm fyldes ud med noget der kan se pænt ud, eller er jeg nødsaget til at flå det ud og starte forfra?

Har vedhæftet et billede for reference :-)

Tak! 

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
S. Fabrin
S. Fabrin
8933 4400

Når du nu har ofret en pæn sjat penge på udvendig isolering, så tager du lige de sidste med og fornyer vinduespladerne også. Du ærgrer dig en gang over udgiften og glæder dig flere gange udseendet af pladerne.


fase
kovas
kovas
2021 9670

Ja hvad er pænt. Jeg stod i den samme situation, og gad virkelig ikke lave nye lysninger og vinduesplader. Jeg fik en plade til overs fordi jeg skiftede et vindue med en dør. Den delte jeg i 2 og satte i de to vinduer i stuen med en metalliste til at skjule revnen imellem dem

Under pladerne satte jeg tre klodser som de kunne ligge på samtidig med at 3 skruer kunne skrues ned i dem gennem metallisten. Jeg gjorde det samme med lysningerne blot med noget plade bag den gamle lysning som gik ud forbi som det nye kunne skrues i. Og spartles og males. Du skulle ha haft vinduer med not til lysning, men du kan købe notliste på trælasten og skrue ind i vinduet.


Mange hilsner Kovas,

Nu med pillefyr og 4900wp på taget.
1, år produceret  4782kwh.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Sponsor på LDS

Malgodt.dk

Malgodt er en af de mest populære maler-butikker på nettet. Vi har et godt samarbejde med dem, som giver dig gode priser i webshoppen.

Se mere

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også