Gulv - Redskabskur

 Følg tråden
Psyzo
Psyzo
Indlæg: 173
Postnr: 9999
Psyzo Psyzo

Hej Alle.

Har et spørgsmål hvordan I ville gribe denne situation an vedrørende et isoleret redskabsrum:

Min opbygning af redskabsrummet er som følger:

Skuret er 5,5 m langt og 2,4 meter bredt. Selve skuret står på 18 carportbærer/betonstolper med beslag. Remmen er 2 stk 2x4 på højkant.

Jeg er helt med på fremgangsmåden med støbning, udlægning af isolering, plastfolie, og støbningen - det har jeg gjort mange gange før - mit problem ligger dog ud ved remmen.

Gulvet bliver "håndstøbt" - dvs. at jeg henter noget som ligner jordfugtigt beton på værket og lægger dette ud inde i rammen på skuret. Dernæst igang med pudse brættet og retholten

Jeg har tænkt mig at selve gulvisoleringen skal være en 220mm Grå EPS isolering. Der er ikke så meget hokus pokus i udlægningen af det.

Men er der nogen som har nogle ideer til at hvordan betonen bliver inden i rammen?

Jeg havde tænkte mig følgende:

Der er luft under remmen - og her havde jeg tænkte mig at lave nogle 100x95 mm polystyren stumper og lægge ind under remmen. Skåret og skummet så tæt på carportstolperne som overhovedet muligt. Yderst vil jeg lægge lidt jord til at holde flamingoen på plads hvis dette skulle finde på at blive presset ud af.

Isoleringens top havde jeg tænkt mig skulle være 9 cm under færdig højde på gulvet - altså sådan der ca. er 9 cm tilbage til toppen af remmen. (0,5 cm af remmen er så dækket af isoleringen)

Hernæst en kantisolering på 2 cm på klæbet remmen hele vejen rundt.

Så kommer der ca. 9 cm beton med rionet inde i skuret. Og min tanke går på at når isoleringens top er højere end bunden remmen, at så løber betonen ingen steder.

Hvad tænker I? Og er 9 cm beton nok?


je_ns
je_ns
Indlæg: 5002
Postnr: 0000
je_ns je_ns

Jeg ville sætte en 10 cm tyk lecablok under remmen, så der bliver en form for sokkel, og flamingoen ikke stikker ud i det fri.

Ja 9 cm tyk beton lyder da ok

Hellere eje, end at leje.
Psyzo
Psyzo
Indlæg: 173
Postnr: 9999
Psyzo Psyzo Trådstarter

Ikke en dårlig ide,

Flamingoen kommer dog ikke til at stikke ud i de fri - der kommer en eternitplade på den anden side for at dække "soklen" af

Psyzo
Psyzo
Indlæg: 173
Postnr: 9999
Psyzo Psyzo Trådstarter

Nogen som eventuelt har andre ideer - det bliver nok for omfattende og besværligt at stille en lecablok under remmen nu.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.