Klinker på træbælkeunderlag

 Følg tråden
Friis-IV
Friis-IV
Indlæg: 3
Friis-IV Friis-IV

Hej alle

Vi vil gerne have lagt klinker i vores gang, hvor der tidligere har været parketgulv. Jeg skal nu forberede gulvet til klinker, så jeg vil gerne hører jeres input til hvordan dette kan gøres, lettest og billigst, uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten. Vi skal ikke have lagt gulvvarme.

I den nuværende opbygning er der beton, strør med 60 cm mellemrum (glasuld isolering), spånplade og parket gulv. Jeg har fjernet parketgulvet, og når vi går rundt på spånpladen knirker det lidt.


Vi har fundet klinker i 75x75 cm som vi gerne vil have lagt. Jeg er selv kommet frem til en løsning, hvor gulvet forstærkes og den bliver lagt gulv gips.

  1. Hvad tænker i om denne løsning? Andre forslag/forbedringer?
  2. Hvordan skal træ skellettet forstærkes?
  3. Skal jeg andvende anden isolering?
  4. Hvad anbefaler i til gulvgips?
  5. Mangler jeg noget?

Mange tak for hjælpen.


Picarro
Picarro
Indlæg: 323
Postnr: 2800
Picarro Picarro

Du kan overveje at bruge krydsfiner i stedet for spånplade, det er betydeligt stærkere. Hvis I har en radiator i gangen, så kunne man jo overveje at føre den ned til gulvvarme, når du nu alligevel skal have hele skidtet op.

Friis-IV
Friis-IV
Indlæg: 3
Friis-IV Friis-IV Trådstarter

Hej Picarro. Tak for inputtet.

Der er en radiator i gangen, og jeg har overvejet gulvvarmen. Er dog list kritisk ift. til regulering af varmen, grundet strengens længde.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.