Renovering af stuehus

 Følg tråden
DennOO
DennOO
Indlæg: 1
DennOO DennOO

Vi overvejer at købe et hus, der kræver en del renovering og er nu igang med at se på om vi overhovedet kan komme i nærheden af det inden for vores budget.

Nyt køkken. Nyt badeværelse. Nye lofter. (Loftet i kkøkkenalrum skal  rettes op)) Nye gulve. (Gulvet i køkkenet skal rettes op). 

Væg i stuen væltes og jernbjælke ligges op. 

Vi vil selv stå for alt nedrivning og gøre det klar til håndværkere. Håndværker på badeværelser og køkken, lofter gulve osv. 

vi er ikke typen der går op i mærker, så køkken og bad bliver ikke mærker varer :) 

Vi tænker 500.000 ved ikke om det er skudt for lavt ? 


perhans
perhans
Indlæg: 313
Postnr: 4320
perhans perhans

Jeg lavede for 13 år siden det samme som du beskriver (dog ikke badeværelse) i et stuehus fra 1883 og lavede stort set alt selv. Jeg brugte 600.000 og det var med Ikea kokken og fyrtræs lamelgulv. 

Jeg vil sige at det er alt for lavt sat hvis I skal bruge håndværkere, det dobbelte er mere realistisk.

-
DennOO
DennOO
Indlæg: 1
DennOO DennOO Trådstarter

Hold da kæft ! Tror vist vi skal have en tømrer til at lave et overslag  

Rantzau
Rantzau
Indlæg: 1117
Postnr: 2970
Rantzau Rantzau

Den dyreste løsning er at bede et tømrerfirma om at stå for entreprisen, selv om deres eneste kompetence er at være virtuoser med en sømpistol.   

Forhør dig lidt omring. Der findes specialister til de enkelte opgaver der både er billigere og bedre end de gængse "totalentrepriser".

Kan du rive ned, kan du sikker også bygge op. Selv har jeg totalistandsat et hus inklusiv tilbygninger og jeg er ikke i nærheden de beløb der her er nævnt.

Vil du være med? Log ind for at svare.