Vaccum i afløb

Hej, 

Vi har problemer med afløbet i vores bruser og håndvask på badeværelset i vores lejlighed på 3. Sal. Både vaskemaskinen, håndvasken og bruseren er koblet til det samme afløb. 

Når vi står i badet, løber vandet fint ud i starten, men pludselig løber vandet slet ikke ud. Når det sker, tager vi vandlåsen op i et kort stykke tid, og sætter den i igen, uden af gøre andre ting, og så løber vandet fint. Der er ingen hår eller slam i vandlåsen. Kan det være en form for vaccum? I så fald, hvad gør man så? 

Derudover vil vandet nu heller ikke løbe ud i vores håndvask på badeværelset. Vi har skilt rørene, under vasken ad, og der er heller ikke hverken hår, slam eller lignende i.

Vi har ingen problemer med vaskemaskinen (endnu), men frygter at der kan opstå problemer, da det som sagt er koblet på samme afløb som de to andre ting.. 


6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

hej............ og velkommen ..............

I mit gamle hus fik vi monteret en Durgo udluftningsventil  på afløbet fra badeværelser på 1. sal , monteret  i skunken ........... 

det afhænger selvfølgelig af dine installationer om noget lignende kan monteres .........


....god arbejdslyst..

....... g.lykke...........

Kig efter kragereder i udluftningshætten


 

Det er bare at få foreningen til at få en VVS mand til at tjekke faldstamme udluftning, og om der er forstoppelse i røret et sted.


Elektronikteknikeren

Hej alle, 

Mange tak for jeres svar. Vi har forhørt på samtlige etager, og der er ikke problemer andre steder end hos os, så det må være en prop i systemet et sted i vores rør. 

Vi har nu bestilt en VVS’er. 

I de foreninger jeg kender til er faldstammer foreningens ansvar.


Elektronikteknikeren
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis