Pæn samling ved udendørslamper

 Følg tråden
KimHøjriis
KimHøjriis
Indlæg: 20
Postnr: 7441
KimHøjriis KimHøjriis

Hej, 

Jeg går og kigger på uderdørslamper til min gårdsplads. Vil gerne have 4-5 styk rundt på facader på mine udhuse. Der skal sensor på. Tænker at trække en 5-leder rundt fra tilgangen og ud til lamper og sensor.

Har  endnu ikke bestemt mig for hvilke lamper, da jeg gerne vil have noget der lyder lidt op ud i gårdspladsen. Har en osram endura projektør på den ene gavl, så overvejer disse i gårdspladsen: https://www.bauhaus.dk/varemaerker/osram/vaeglamper/osram-projektorlampe-endura-flood-10-w.html

Jeg tænker så: hvordan får jeg lavet alle samlinger mellem min 5-leder og det kabel der er på lampen, uden det bliver klodset at se på? Tænker man kunne sætte en dåse ved hver lampe, men det er måske ikke den mest diskrete løsning der findes. Nogle bedre forslag?

uldal
uldal
Indlæg: 4987
Postnr: 6500
uldal uldal

Vælg en lampe med så stor en sokkel, at samlingen kan være indeni.

 

Wezio
Wezio
Indlæg: 1421
Postnr: 4040
Wezio Wezio

Hvor stor er din gårdsplads? Der er ikke meget lys i den lampe du linker til.

Mht. Samlingen er det en fin løsning med Samledåse ved hver lampe. Det er de færreste byggemarkeds lamper, hvor der er plads til samling af 2x 5g1,5. 

Indehaver af firmaet KV Sikring. Jeg sælger og installerer tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol til private og erhverv. Jeg er bl.a. forhandler af Jablotron. Se mere på www.kvsikring.dk

KimHøjriis
KimHøjriis
Indlæg: 20
Postnr: 7441
KimHøjriis KimHøjriis Trådstarter

10*10 meter i runde tal. Jeg har den store model på 50w og 4000lumen på gavlen. Den er rimelig hidsig. Nok lige voldsom nok til gårdspladsen, så tænkte at 4-5 stk af 700lumen levere noget nær samme lys, bare mere fordelt rundt på bygningerne. 

Fåes der nogle små dåser? 

S. Fabrin
S. Fabrin
Indlæg: 7206
Postnr: 4400
S. Fabrin S. Fabrin

Hvorfor vil du føre en 5-leder rundt til lamperne? Skal der være en stikkontakt eller en sensor for enden af kablet ? Hvis ikke ville en 3-leder være nok. Til udendørs brug er der membrandåsen.

fase
KimHøjriis
KimHøjriis
Indlæg: 20
Postnr: 7441
KimHøjriis KimHøjriis Trådstarter

Jeg vil gerne have sensoren flyttet lidt væk fra det sted hvor tilgangen et i væggen, så tænkte jeg skulle have 5 ledere, så jeg har nul, fase, jord og tændledning. Men det er selvfølgelig kun nødvendigt fra tilgangen og til sensoren. 

karl smart
karl smart
Indlæg: 989
Postnr: 2600/2700
karl smart karl smart

Jeg bruger solcelle drevet ledspots (12V) med li-on batteri og bevægelseføler købt i lidl , de har aldrig løbet tom for strøm , og giver et utroligt skarpt lys.............

Elektriker gennem 45 år .
calle captiosus
 Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and proclaiming...."WOW What a Ride!!"  -Mark Frost
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.