Snedker til 3-fags fransk dør

Jeg vil gerne lave en 3-fags (3*60cm) fransk dør, men glas og sprosser - indendørs til at adskille to rum. Det er lidt specielt, idet to af fagene skal hænge sammen med et hængsel imellem, så de kan åbnes og foldes på samme tid. Har forsøgt med de sædvanlige firmaer derude, men det er svært at få dem til at bide på opgaven, passe det ind i deres standard løsninger og samtidig give garanti. Men jeg vil have det lavet på min måde :-) Så tiden er nok kommet til at få en rigtig snedker til at lave løsningen. Jeg bor i 2800 området - har I gode bud på rigtige snedkere, som både kan og vil løse sådan en opgave?

10 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Du skal til udlandet. Den slags opgaver laves ikke mere i Danmark. Du skal nok søge i England som stadig har snedkere der magter opgaven og som kan give den garanti du efterlyser.

Alene gangjern som skal bære de leddelte døre findes ikke i Danmark De tages kun hjem på bestilling ud fra dine spefikationer. Garantien hænger du på.

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

Ja, dem (og andre) har jeg været forbi   Den ene side bliver en 120cm dør, med et hængsel mod karm i den ene side, og et folde hængsel på midten - de producenter vi har talt med vil ikke lave sådan en dør fordi den bliver tung - de er bange for garanti.

Så der er vist ingen vej udenom en snedker  

Det bliver dørene jo ikke lettere af



 

Det er jeg klar over - men i en specialløsning kan man øge styrken - det koster en ekstra mønt, det er jeg med på - men jeg håber på nogle navne på nogle snedkere, som folk har positive oplevelser med til døre/vinduer.

Annonce

Det er godt nok ikke i området, men.. Sådan noget som Vahle Døre (https://vahle.dk/forsiden/) de laver superfine produkter.. og mange af deres døre, er vanvittigt tunge (bl.a. brandøre til herregårde m.m.)
Ham, der startede Vahle er også stadig lidt aktiv, selvom han er gået på pension - han kan meget mere, end hjemmesiden viser.. (http://woodhat.dk/) - om ikke andet kan han måske fortælle hvem, der ellers kan.. (men nej, det bliver ikke billigt - men jeg er sikker på, at det bliver godt..)

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

Prøv at hive fat i Snoer, jeg kender flere som har brugt dem til MEGET specialiserede opgaver og det ville komme bag på mig hvis de ikke kunne løse det for dig... men det koster også derefter.

Alternativt kan du prøve at kontakte Genbyg, jeg har set præcis den type dør du efterlyser hos dem et par gange og måske har de noget liggende, som en god snedker/tømrer, kan ombygge, så det opfylder dit behov.

Så er jeg i kontakt med Snoer, de kommer snart ud og kigger på sagen, det bliver spændende om jeg kan lave et godt projekt med dem, og om prisen er til at arbejde med 

Fint.. tror også at Vahle trækker specialprojekter fra- de går tilbage på maskinerne - ´æv

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

Prøvede også Vahle, men de trak lidt på fødderne - Snoer var meget friske og sikre på, at de nemt kan. Nu må vi se, skal have dem til at kigge, give tilbud - så skal de have tid til det - så er der sikkert input fra fruen også,som skal justeres - det kommer til at tage en rum tid :-)

Tak for Jeres indspark.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis