Trælister på betongulv

 Følg tråden
Gregeren
Gregeren
Indlæg: 2819
Postnr: 2830
Gregeren Gregeren
tobiascadin skrev den 02-10-2018 20:42:50

Jeg glemmer nogle gange hvordan det her forum er, men jeg vil da gerne forklare mig, når nu jeg alligevel får mails hver gang nogen skriver noget.

Mit hus er fra slutningen af 1800 tallet og det drejer sig om knap 7 kvm, tror næppe de ekstra 100mm havde gjort nogen forskel. Mht. bygningsreglementet, så skal man kun efterleve isoleringskravet, hvis det er rentabelt, hvilket jeg vil vove at påstå det ikke er i det hus jeg bor i.

I forhold til lecanødderne, så er det fordi der oprindeligt har stået en del af bygningen der hvor jeg har støbt, derfor var der en stor klump sokkel midt i det hele under det gamle gulv, som nogen i tidernes morgen havde forsøgt at hugge væk (forgæves). derfor har jeg hældt lecanødder op til den sokkel + nogle cm op over, så jeg havde en hel plan overflade at sætte isolering på. 

 Det giver god mening at anvende lecaen på den måde.

Og du har formentlig ret i dit udsagn omkring rentabiliteten.

Jeg spurgte egentlig kun fordi jeg var nysgerrig, og der ligger som regel et godt svar bag.

Elektronikteknikeren
Christian M
Christian M
Indlæg: 746
Postnr: 6700
Christian M Christian M

Af ren nysgerrighed: Hvorfor har du lagt dampspær under betonen? 🙂

Mvh. Christian M
 

tobiascadin
tobiascadin
Indlæg: 47
Postnr: 2720
tobiascadin tobiascadin Trådstarter

Dels fordi jeg havde fået at vide det var bedre at være på den sikre side mht opstigende fugt, men mest af alt fordi gulvet stod i en uge før jeg kunne støbe beton, så jeg ville gerne have et mere gangbart underlag mht at det er vores entré og jeg har en masse børn. Idet jeg havde hældt lecanødder ned i alle sprækker etc, så var dampspærren en god måde at holde det hele samlet, samtidig med at man kunne gå med bare tæer på det :-)

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.