Tråden er låst

Eftertragtet 3 værelses lejlighed på 93 m2 i Vanløse udlejes til værdigt trængende bygningshåndværker

H.J. Andersen og hustrus stiftelse leder efter værdigt trængende bygningshåndværker til at leje en af stiftelsens taglejligheder.

Udlejes:

93 m2, 3 værelses taglejlighed med to skunke, til 8416,86 kr. per måned, dertil kommer a conto vand og varme der pt. er på 1720 kr. per måned.

Stiftelsen, som er fra 1929, har det ene formål, at udleje lejligheder til værdige trængende københavnske bygningshåndværkere eller deres enker.  Til det formål, råder stiftelsen over en charmerende ejendom med 8 lejligheder, beliggende i et roligt område i Vanløse, kun 5 minutters gang fra Vanløse st.

For at komme i betragtning til at blive lejer i stiftelsen, bedes du argumentere for, at du er en værdig trængende københavnsk bygningshåndværker eller dennes enke. Du bedes sammen med din ansøgning vedlægge dokumentation for din tilknytning til bygningshåndværkerfaget og København.

Din ansøgning kan sendes til stiftelsens bestyrelse på email: [email protected]

Der skal tages forbehold for, at der i ovennævnte leje ikke er medtaget evt. skattevarsling, ændring af acontobeløb i forbindelse med det kommende vand-og varmeregnskab, samt ændring af byfornyelse og sanering i henhold til kontrakterne.

0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis