Hus - høj fugtmåling ved afløb

Hej,

Vi ser på hus, hvor tilstandsrapporten har en K3'er omkring manglende vedhæftning til underlag på vægfliserne.

Med en fugtmåler har vi kunne konstatere meget høj fugt omkring afløbet - den kunne ikke måle højere, så det er ikke bare "normal" fugt. Der er ingen bemærkninger i tilstandsrapporten omkring afløbet.

Hvor bekymret skal man være? Er det op med hele gulvet for at udbedre det? ... Og hvad mon en ejerskifteforsikring vil sige til problemet?


 

Hej, Vi ser på hus, hvor tilstandsrapporten har en... Vis hele indlægget
25 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

 Jeg vil vove den påstand at der er utætheder i størstedelen af alle 15 x 15 cm gulvafløb, men vi som bygningssagkyndige kan/skal bare ikke kontrollere, om der er anvendt den rigtige tætningsmasse mellem kar/ramme (oftest er der ingen tætningsmasse her), da det er en skjult samling.

Gregeren skrev den 25-08-2018 19:34:58

 Jo, men det hele bunder jo i ren bekymring, der er lavet fugtmåling i et gulv 2 timer efter et bad... Der er på ingen måde dokumenteret sikkerhed for at der er et problem. Det vil jeg på ingen måde sidestille med at svindle.

Hvis man kunne stole på de foretagne målinger, var det en helt anden sag, og så kan vi snakke om at handle i ond tro.

Det er heller ikke dokumenteret at sælger tog et bad 2 timer inden. Det der er dokumenteret er at en byggesagkyndig har målt, hvad vedkommende mener er meget høje fugtværdier omkring afløbet. Det kan være fra bad to timer inden eller det kan være noget andet.

Bare man fremlægger alt sin viden omkring dette forhold overfor ejerskifteforsikringen ved evt. anmeldelse, så er det fint.

1 pt vides ikke om der er en skade

2 en ejerskiftforsikring dækker ikke forhold der er dækket på husets bygningsforsikring

3 huset er ikke handlet. Få dog sælger til at afholde udgiften til undersøgelse af om der er en skade. Er et tilfældet dækker hans bygningsforsikring

4 der er intet unormalt i det her. At der er målt højt med f.eks en gang eller tramex er jo ikke ens betydende med at huset er ved at vælte


Jeg syntes der mangler lidt info. Hvor er der helt præcist målt på afløbet? Flisen, fugen, gummi fugen,  eller andet? Og er det den flade type eller den som er formet som en spids. Det er nok ikke en bore prøve... 🙂


km
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis