Skal epoxygulv se sådan ud?

I forbindelse med renovering og udgravning af 90 m² kælder, har vi fået støbt nyt betongulv der efterfølgende er malet med epoxy. Til vores store overraskelse, var det vores totalentreprenør (som er et tømrerfirma) der udførte epoxy arbejdet, og ikke en specialist. Det var vi lidt skeptiske over, men blev forsikret om at de havde styr på det.

I første omgang blev betongulvet slebet, hvorefter det fik et lag flydespartel. Herefter var det planen, at det skulle have 2 gange epoxy maling, hvid glans 50. Efter første omgang var der en million små pinholes, det lignede simpelthen at der var myrer overalt på gulvet. Herudover var der rigtig mange små knaster og knopper - gulvet var tydeligvist ikke blevet gjort ordentligt rent inden epoxyen, og der sad derfor alt muligt skidt i overfladen. Alle de små huller blev spartlet, og knopperne skrabet af. Gulvet fik så anden gang maling, og det så stadig håbløst ud. De fleste pinholes var fyldt op, men malingen dækkede slet ikke de steder der var spartlet, så der var grå pletter over alt. Derudover dækkede malingen ikke ordentligt, og der var tydelige helligdage.

Vi endte med at få 4 lag epoxy gulv på, før det endelig dækkede. Nu er der ingen helligdage, men det er også det eneste gode vi umiddelbart har at sige. Overalt er der rullespor, der er vildt mange ujævnheder, buler, knopper, spor efter maling der er dryppet, små hår der er malet fast i overfladen(!), og stadig mange pinholes. Derudover er jeg meget i tvivl, om det virkelig er glans 50?? Det er stort set spejlblankt.

Entreprenøren siger, at det udseende er hvad man kan forvente af et epoxy gulv. Men er det rigtigt? Vi er ikke tilfredse, men ved heller ikke noget særligt om emnet, så vi ved ikke om han har ret.

Er der nogen eksperter, der kan hjælpe os lidt på vej? Det er skide svært at tage billeder af, men jeg har gjort forsøget.

På forhånd tak for input!

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

OMMER!!
 Hold da k.. det er det værste, jeg har set længe.. det ser værre ud, end det jeg har malet garagegulvet med her i sommer.. som jeg overvejede at lave om..


Det skal du ikke betale for!

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

Det er godt nok slemt. Det kunne min hund have gjort bedre med halen.

Forlang at gulvet slibes helt jævnt. Forlang også at gulvet rengøres omhyggeligt før ny epoxy påføres.

... og forlang desuden arbejdet denne gang udføres af fagfolk.

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på epoxy med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her

Jeg mener også at epoxy kun skal laves af folk, der ved hvordan.. MED sikkerhedsudstyr!!
Jeg malede bare med Esbjerg gulvmaling.. (3-4 gange)- men skal jeg male om, bliver det med friskluftmaske på.. sindssygt, hvor syg man kan blive af at male 150 kvm..  

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

Tak for svar! Der er vist enighed om, at det er noget lort. 

For h..... hvor er det træls.

Hej,

Det ser ikke godt ud! Utroligt tømreren ikke gav op første gang det mislykkedes. Men forlang at det bliver udført af folk med erfaring i epoxymaling.

Kan se at du er fra Århus og kan kun anbefale dancrete

Natur. Idag bruger man vandige produkter, som ikke indeholder opløsningsmidler, så masker hører fortiden til.


/K

LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på epoxy med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også