Hvepse-skræmmer

Nogen der har afprøvet dette her trick med en brun papirspose som skal illustrerer et hvepsebo - og få hvepse til at flygte over hals og hoved. Selv synes jeg at virkningen udebliver.   

Nogen der har afprøvet dette her trick med en brun... Vis hele indlægget
38 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Rigtigt som Erik skriver... åbn døren og løb. Og opgiv på forhånd planer om et værdigt tilbagetog;-) Ville selv vælge at få døren op i dagslys, så du kan se hvor du trækker dig tilbage. Og så vende tilbage med fluespray i nattens mulm og mørke.

ev elmand skrev den 19-08-2018 19:12:22

Åbne døren og løb. 

Vent et par kvarter til der er faldet ro, og giv lidt fluegift sent aften. Det kan godt være de ser sure ud og flyver vildt rundt, lige når de får det, men de er ikke i stand til at gøre noget.  

 Hvad med de hvepse man i kampens hede IKKE når at ramme med giften ?  

Dysen skal op i bunden af boet, og holdes aktiv i ca. 3-4 sekunder så de får alle en snert. Og de er meget sårbare over for det. Når det er mørk er de alle hjemme, og skulle der være en "natteravn" kommer den jo senere og får duften hvilket er nok.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik

Hej.

Tak skal i ha. Hvad er det for en fluegift I taler om  og hvor købes den. Der er jo mange forskellige på markedet. Synes ellers den med salmiakspiritus lød nem, og det er vel heller ikke særlig dyrt.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

Tror at grunden til at vi alle anbefaler fluespray frem for salmiakspiritus er at det er hvad vi har erfaringer med. 

Ja salmiakspiritus er krasse sager, og de fleste har vist haft fornøjelsen (erfaringer) med hørmen af gylle, når ammoniakken fordamper.   

Hej.

Nå men jeg prøvede med salmiakspiritus. Borede et hul og hældte lidt mindre end 1/2 l ind på gulvet lige under boet. Tog 2 dage til Agger tange. Nu er der ingen aktivitet i boet (måske var der heller ikke før) men det har kostet under 20kr, og nu kan jg så få pillerne på plads.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis