Hvad er forskellen?

hej med jer.

En dewalt 745 er åbenbart en maskine i mange "forklædninger"..

https://www.homeshop.dk/dewalt-maskiner-230v/dewalt-dw745-dw-letvaegts-bordsav-250-mm-dw745-1700w.html?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner

https://www.10-4.dk/varer/elvaerktoj/bordrundsav/Dewalt-bordrundsav-1850W?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner

toppladen og sidelandet er forskelige, nogen der kan "afsløre" hvad der er hvad, for selv om de skulle være ens, ser de ikke ens ud.

  mvh

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Jeg tror faktisk de er helt ens hvis du læser specifikationerne. Den ene bliver dog leveret med en transportkuffert, mens den anden tilsyneladende er uden. Ellers er de er vist med landet spændt på til højre og venstre side for klingen. Begge kan skære 31.5 og 61 cm brede emner i henholdsvis højre og venstre side for klingen.     


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.

Det kunne jo være en ny og en gammel model, når man nærlæser er de begge på 1850W

Så stortset samme save, hvis du kikker på Dewalt hjemmeside, ligner den fra 10-4 dk, den de har, så jo nok den nyeste udgave.

http://www.dewalt.dk/powertools/productdetails/catno/DW745/info/specifications/


Vi prøver igen, i morgen --

Tak for svar til jer begge.

Det må være et spørgsmål om versioner.

Det bliver sikkert den fra 10-4 jeg bestiller. De lovede mig 10-4 at den de sælger er uden den nye plastik top som folk ikke er specielt glade for.

Mvh

Nåh men bestilt er den ;-)

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis