Spørgsmål i “projekter”

 Følg tråden
Christian M
Christian M
Indlæg: 809
Postnr: 6700
Christian M Christian M

Synes der er ved at brede sig til kedelig tendens til, at alm ldsbspøegsmål bliver oprettet som projekter?

Eksempelvis et toilet der skulle fikses, blev oprettet som projekt.

Et projekt er IKKE når man har et alm lds spørgsmål.

Et projekt er når man har et projekt man skal til at udføre - eksempelvis projekt “Ombygning af hele huset”, hvori man forklarede og beskriver, hvad man skal lave, samt løbende opdaterer med fotos og nye beskrivelser.


Er det bare mig ? 

Mvh. Christian M
 

Nitter
Nitter
Indlæg: 5942
Postnr: 7700
Nitter Nitter

Fuldstændig enig. Men på den anden side kan det jo være det er et fuldstændigt uoverskueligt gøremål for nogle at trække i "snoren" for at få toilettet til at skylle.     

Fortsat god sommer.    

Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
AllanE
AllanE
Indlæg: 1452
Postnr: 2640
AllanE AllanE

Jeg er enig! Det er slet ikke meningen, men forskellen på et "projekt" og et alm. forumindlæg er tydeligvis ikke klar nok for især nye brugere.

Jeg forsøgte med en introtekst på "projekter"-siden, men det har ikke hjulpet det store.

Har I nogle ideer til hvad vi kan gøre?

Mvh. AllanE
Natur
Natur
Indlæg: 1128
Postnr: 0000
Natur Natur

Det kunne måske hjælpe, hvis "projekter", der ikke er andet end spørgsmål, flyttes til den relevante kategori - da det jo avler flere spørgsmål i kategorien, når man ser et.. men det giver jo Admin, meget arbejde :-(  
Måske du skulle skrive det med "større skrift" - og fed farve... det med  "Hvis du har et konkret spørgsmål, så brug forummet i stedet." ?

Viljen til at ville, giver evnen til at kunne!
Michael__P
Michael__P
Indlæg: 27
Postnr: 4952
Michael__P Michael__P

Måske skal du bare censurere spørgsmålet, og bede bruger oprette det i den rigtige sektion, hvis admin mener det ikke er et projekt?

Natur
Natur
Indlæg: 1128
Postnr: 0000
Natur Natur

@Michael_P - vi skal også huske på, at admin ikke sidder foran skærmen hele tiden - og derfor gør det ikke noget, at brugere selv kan "finde ud af"..   

Viljen til at ville, giver evnen til at kunne!
Gregeren
Gregeren
Indlæg: 2935
Postnr: 2830
Gregeren Gregeren

Grunden til den kedelige tendens er naturligvis at det mangler en "opret forum tråd" knap som man skal have serveret lige i sylten når man lander på lds.

Folks øjne bliver jo hurtigt ledt hen på alle projektbillederne som er på forsiden, og på den måde får de klikket sig ind.

Ligeledes burde man have en genvej til at oprette en ny tråd serveret, når man er på siden for oprettelse af projekt. Så kunne der stå "opret tråd på forum her, hvis du ikke vil fremvise et projekt" el. Lign.

Elektronikteknikeren
je_ns
je_ns
Indlæg: 5005
Postnr: 0000
je_ns je_ns

Måske hvis der kræves et vist antal billeder, for at kunne oprette et projekt, at det ville begrænse antal af almindelige spørgsmål.

 

Hellere eje, end at leje.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.