Keramikhåndvask i laminatbordplade i køkken

Vi har købt en fed keramikhåndvask til vores køkken - og den er blevet leveret i dag. Vi blev dog noget overrasket over at den var så tung - den vejer 25 kg (der var ikke vægtangivelse på webshoppen). Nu er vi kommet i tvivl om vores laminatbordplade kan bære håndvasken, da vi jo skærer et større hul i pladen til vasken.

Men jeg tænker jo at der må findes en løsning på udfordringen, da man vel ikke sælger køkkenvaske der i praksis ikke kan monteres.....

Bordpladen omkring vasken hviler på et 60 x 60 skab og er dog en del af en større bordplade og går videre til skab på den ene side og opvaskemaskine og videre til skab på den anden side.

Alligevel tænker jeg dog at bordpladen skal understøttes på en eller anden måde. Hvad kan man gøre? Findes der f.eks. metalskinner eller et stativ som man kan sætte ind under bordpladen i skabet under vasken? Links eller andre kreative idéer modtages med kyshånd, da vi vil være kede af at skulle returnere vores flotte vask. 

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Bordpladen skal nok holde. Husk vasken har en kant som hviler hele vejen rund på bordpladen.

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

Så længe underskabet er placeret korrekt midt under vasken og solidt forankret i væg og sokkel, kan det sagtens tage vægten, inkl. dig selv der bader i vasken.

At plade går længere ud til hver side er underordnet.


Elektronikteknikeren
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis