Fjerne væg

Vi har et ældre sommerhus fra 1962, hvor vi ønsker at åbne ud til køkkenet og lave et større rum. Huset er bygget om i 1999, hvor man har åbnet til to små rum og samtidig sat nogle støttende bjælker op i loftet. Køkkenet er stadig adskilt fra det store rum, og på de gamle tegninger har der ikke været bærende bjælker, men udelukkende skillevægge. Som loftet er konstrueret nu, er der støttende bjælker på den ene halvdel, mens der ingen er i skillevæggene, som dog er meget stabile.

Jeg har vedhæftet nogle billeder nedenfor, som viser, hvordan huset ser ud. Som jeg ser det, bør jeg med sikkerhed kunne fjerne skillevæggen, hvis jeg laver en tilsvarende konstruktion som i den anden halvdel af huset. Er det korrekt? Kunne man eventuelt nøjes med en enkelt stolpe i midten i stedet for at bevare den, som allerede står der og sætte en tilsvarende i den anden side? Jeg glæder mig til at høre fra jer.

 

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Decollage
Decollage
373 9320

En løsning med tilsvarende stolpe i den anden side ville jeg ikke være bange for. 

Stolpe i midten er sværere. Ligner limtræ, men selv det har begrænset styrke.


 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Sponsor på LDS

KV Sikring

Få hjælp til sikring af dit hjem med alarm og indbrudssikring. KV Sikring er ejet af den flittige LDS-debatør kendt under brugernavnet Wezio

Se mere

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også