Faststøbning af gevindstang

Jeg har boret et hul i lecablokken som udgør en del af soklen til mit haveskur. I hullet skal jeg have sat en gevindstang fast til at sikre skuret ikke render nogle steder.

Man kan få et eller andet materiale til at fylde i hullet i lecastenen som så herder op og dermed sikre gevindstangen. Om der er noget som skal røres op i vand eller om det er et eller andet to-komponent ved jeg ikke, men...

Hvad hedder dette materiale.

8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

   Hej.

 Det her er det billigste jeg har fundet.      http://www.biltema.dk/da/Byggeri/Ke...000038143/ Men expandet og fischer laver det osse.       Hvis du skal bruge det ad flere omgange så skal du ha extra blande tude. Lad den gamle sidde til du skal bruge det igen. Så skifter du tuden og fortsætter arbejdet.                


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

De5 hedder forankringsmasse og kan fåes i alle byggemarkeder f.eks hos Harald nybor* til 68 for en tube https://www.harald-nyborg.dk/p10477/forankringsmasse-300-ml

Tak for svarene, det var lige det jeg mente.

Forankringsmasse hærder meget hurtigt i denne varme, læg patronen i køleskabet natten over og brug det tidligt om morgenen hvor dine lecasten stadig er kølige. 

Annonce

Skal man ikke helt ned i betonen, for at lave det stormsikkert?

Men til et haveskur går det vel an..


Vi prøver igen, i morgen --

Jo, det ville have været bedst at have støbt dem fast i betonen.


fase

Enig leca holder ikke til ret meget, det smulder ved den mindste belastning når det påvirkes på den måde - træk og vrid.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis