Indendørs Terasse

Hejsa   

Er der nogen herinde som har lavet eller kan hjælpe med råd til at lave en forhøjet Terasse på en lukket altan med epoxy gulv?

Problematikken er at de stole som skal stå på altanen er meget lave, så man kommer til at kigge ind i en væg hvilket ikke er den mest spændene udsigt   

Derfor tænkte vi at vi ville lave en forhøjet træ terasse, så man kan se ud.

På forhånd tak 🙏🏽

Billede er lånt så i kan se hvordan det kan se ud:

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

først skal du sikre dig, at døren kan åbnes, hvis der lægges træ. du skal regne med minimum 50 mm ekstra højde. Derefter måler du længde og bredde. En smal terrasse, vil jeg anbefale brædder på 100 mm bredde, de er høvlet ned til 95 mm. Ca 22 mm høje. Som underlag trykimprægnerede lister 25 mm høje. De lægges på tværs af brædderne med 400 mm mellemrum. NU skal det hele klodses op, så gulvet kommer til at ligge i vatter. Her kan anbefales "Knudsen-kiler" i plast. Du får en hel kassefuld for 2-300 kr. Brug rustfri skruer og en afstand på 5 mm mellem brædderne.

I stedet for fyrre brædder, kan du kigge på Komposit-brædder. De er vedligeholdelsesfrie - men dyre, brede og bliver skide varme i solskin.

Så, søde: Allerførst check om stolehøjden er passende med din max mulighed for bræddehøjde. Er dette ikke muligt, kan du købe løse træfliser, der sættes sammen.


 

Tak for input.

Det kan der, for billedet er fra en altan som matcher vores i størrelsen. Der er masser af plads i højden.

Fra epoxy gulv op til hvor vi vil have gulvet skal være er der 9,5 cm. Fra epoxy gulvet op til hvor døren svinger ud er der 15 cm.

Altanens fulde længde er over 7,50 meter. Bredden er 1,18 meter.

LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på epoxy med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her

Hvis du vælger at bruge 95 mm x 22 i højden så skal der på tværs af altanen lægges nogle lægter for hver ca. 60 cm. De skal så kiles op eller skæres lidt ned afhængig hvor du har faldet på gulvet. Hvis højden skal være på 95 mm trækkes 22 fra og overkant lægter skal være på 73 mm (Der hvor du måler dine 9,5 cm) Start med de 2 yderste, læg noget tungt på dem og træk en snor imelle dem, som de andre lægte så skal kiles/saves op imod.   Du bør ikke skrue noget ned i epoxy gulvet, bare de skrues sammen med dine brædder så ligger det godt når det fylder hele terrassen. 

Er det en helt lukket terasse vil jeg mene at Climate skruer er ok. 



Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på epoxy med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også