Garage laves om til beboelse

Vi har et hus i et plan med "indbygget" garage i det ene hjørne af huset, som vi vil lave om til beboelse. Der er forbindelse til garagen via bryggers eller værksted.

Ydervæggene er isoleret, men gulvet i garagen er beton og ikke så højt oppe som bryggers og værksted.   

Vores ide er at fjerne porten og sætte 2 vinduer og en glasdør i, i hele garagens brede. Men hvordan isolerer vi gulvet så det bliver til at sidde på?

Opvarmning bliver med Genvex og el radiator.

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Velkommen på LDS.

Det kommer jo lidt an på højdeforskel, og det gamle gulvs kvalitet. Er der 100 mm og stort set uden fald ville jeg lave det som svømmende gulv på flamingo plader. 

Du skal i det mindste have det angivet til kommunen så det kan rettes til i BBR oplysninger. Men når det ikke er garage påvirker det jo også bebyggelses procenten. Så det skal der jo også regnes lidt på. Når man regner den ud er det beboelse + garage - 30 kvm. der skal bruges. De 30 kvm er det man må have som garage ud over maks. bebyggelses procent. Så når det ikke længere er garage må de 30 kvm ikke trækkes fra der. 

Elvarme er stort set den dyreste løsning på sigt. En luft / luft varmepumpe vil give et forbrug på ca. 1/4 - 1/3 af dette.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis