Hærdet fugemasse af struktur fliser

Halløj,

vi fik håndværkere til at lave nyt badeværelse i juli 2017. Håndværkerne gjorde dog ikke rent efter at have fuget, selvom vi klagede over det flere gange og tilbagehold betaling indtil de gjorde det rent, da det ser fuldstændig forfærdeligt ud. 

Efter håndværkerne valgte ikke at svare os længere og efterfølgende er forsvundet, har vi selv prøvet at fjerne det med eddikesyre, saltsyre, fugeslørsfjerner, grundrens, sukkervand, fliserens, kalkfjerner osv osv osv. INTET hjælper.

Jo - saltsyre hjalp, men det tog også den rigtige fuge mellem fliserne (og det er ikke sjovt at sidde og rode med), så det droppede vi rimelig hurtigt. 

Hvad kan vi gøre? Vi har ikke råd til at få lavet nyt badeværelse igen, og jeg er godt træt af at på fugeslør og hvide klatter i strukturen på fliserne.

Fliserne er fra Bauhaus, og vi har været nede og spørge om råds hos samtlige byggemarkeder. 

På billederne ses det før og efter fugemassen har sat sig.


Efter fuge og efter grundig rengøring over flere uger: 

Før fuge:


3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Køb en masse af de billige rengøringssvampe og så bare igang. En flise ad gangen og lige pludselig er du færdig. Håber ikke du har fået ødelagte fugerne med alle de vædsker.


 Topmålet af dovenskab er at gøre det rigtigt første gang

Bauhaus fliser er rigtig tit anden sortering og reagerer lidt anderledes end de hårdtbrændte. Dvs de kan godt brænde lidt hurtigere af på overfladen end de hårdtbrændte. Fin sandpapir tager det meste men med en anden sortering skal i lige prøve på en stump flise først  om i ridser flisen. Normalt skal der en del til, men ikke med 2 sortering.  Ellers er der ikke andet end den slagne vej en flise af gangen


km
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis