Farve lyse flisefuger mørkere

 Følg tråden
nimroddk
nimroddk
Indlæg: 1
nimroddk nimroddk

Med tiden er vores lysegrå fuger blevet mørkere i områder af vores køkken/alrum, både pga. spild af bla. fedtstof i køkkenet. Det har ikke været muligt at rense dem.

Har hørt råd om, at man evt. kan gøre det med linolie eller lignende - men er der nogen der har erfaring med resultaterne?

Ved det bedste sikkert vil være at kratte dem op, men det bliver ikke løsningen denne gang - har brug for et gangbart alternativ :)

optisana
optisana
Indlæg: 491
Postnr: 5471
optisana optisana

Man kan købe en slags pen,som fås i flere nuancer,men det kræver,at fugerne er fedtfri.

bh
Mads J
Mads J
Indlæg: 4
Mads J Mads J

Giv fugerne noget klinkeolie. Jeg gjorde det i mit nyrenoverede badeværelse fordi jeg fortrød fugefarven. Den var for lys. Så brugte jeg klinkeolie som jeg smurte på med en almindelig pensel. Det gør ikke noget at det kommer på fliserne. Man kan give hele gulvet for den sags skyld. så tørrer man det overskydende af efter et par timer. Super nemt. Det virkede helt eminent og fugerne og fugerne gik fra at være lysegrå til at være mørk grå/antracit grå.

 

Mads J
Mads J
Indlæg: 4
Mads J Mads J

Vil lige tilføje til mit svar at du kun kan bruge klinkeolie hvis det er glaserede klinker du har og det ser det umiddelbart ud til. Ellers kan fliserne få misfarvninger.

Måske kan du også få et godt resultat med linolie som du selv foreslår men det har jeg ikke prøvet.

HenriiiK
HenriiiK
Indlæg: 2
HenriiiK HenriiiK
Fjernet af moderator
(Årsag: Ren reklame )
BodilMus
BodilMus
Indlæg: 3
BodilMus BodilMus

Jeg har brugt fugepen, som er speciel maling til fuger. Den findes i mange farver og man kan blande farver sammen til den nuance man vil ha. Så du kan sagten få den lyse farve på dine fuger tilbage igen og uden mange kræfter. 

Pennen er let at bruge, men hvis du skal male større område eller skal blande farver sammen så vil jeg anbefale fugefarve i bøtte. Der bruger du bare en pensel til at male med. 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.