Gulvvarme i kælder, byggetilladelse...

Hejsa.

Vi har jo det her gulvvarmeprojket kørende, med nyt gasfyr og hele svineriet... Garagen som er en del af kælderen skal ikke bruges til kælder, men til andet formål. Garagen er naturligvis ikke registreret som beboelse.

Når nu man har sådan et rum der ikke er registreret beboelse, kræver det så byggetilladelse eller andet godt for at nedlægge gulvvarme??


//Peter L. Nøbbe
- never give up!
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Du skal ikke have byggetilladelse til noget du laver inde i dit eget hus. Du skal have det ved udvidelser og andre huse af en vis størrelse. Nå skriver du "andet formål" og formålet kunne måske give anledning til at kommunen skal spørges. Hvis du f.eks. i et boligområde vil til at etablere et erhverv kan det komme på tale. 

Er det til beboelse skal du have det anmeldt så man kan rette det til i BBR registret. Men da det er kælder formoder jeg ikke at det er lovligt til beboelse, så det har ingen indflydelse på boligareal og dermed den offentlige vurdering.

Det er altså formålet med rummet og ikke det faktum at der kommer varme på. 

Af et andet indlæg kan jeg se at du får gasfyr. Havde du brugt fjernvarme, skulle det anmeldes der, så de kan få tilpasset det faste bidrag. 


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis