Godt råd og fastgørelse af bænk modtages

Jeg søger efter gode råd til at fastgøre en bænk i et forholdsvis blødt underlag (grus med jord under). Vi har for nyligt investeret i en Københavnerbænk som denne: http://jessing.eu/produkt/koebenhavnerbaenken/ . Der er tale om en bænk som ikke er helt billig og som igennem de senere år har fået omtale i forbindelse med tyveri. 

Da bænken skal stå til offentligt skue er jeg derfor interesseret i at høre hvordan jeg bedst muligt kan fastgøre bænken, så den ikke bliver stjålet. Skal man have lagt betonklodser under og hvad vil fungere bedst ift. typer af skruer mm. 

Håber der er nogen som har erfaring med lignende projekter og kan give et godt råd. 


Henrik Hermansen
https://shopnptrucks.dk/
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hvis du ved(!) hvor den skal stå. Så er det vel blot et spørgsmål om at få den støbt fast med så tunge klodser at man ikke lige smider den på en trailer ved håndkraft.

Hvis du i stedet for skruer bruger nogle ankre som du støber ned i beton, så kan bænken ikke flyttes uden maskiner. Eks med nogle U-jern i rustfrit stål hen over foden i hver ende, og så ned i den våde beton. Hvis du vil være helt sikker på at den ikke skal rokke efterfølgende lægger du lidt gevindjern ned i samme omgang sådan at foden kan spændes ned på underlaget du støber.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis