nachos - hvordan

Hej
Jeg forsøgte at lave nachos med ost her i weekenden, men synes ikke de blev helt gode - hvad temperatur skal de have i ovnen og hvor længe

Lars K.
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
du skriver ikke hvad der ikke blev godt?!? men jeg plejer at smide dem i ovnen længe nok til at osten smelter ..
I den forbindelse skal det siges at pengene er givet godt ud til en blok god cheddar (lagret efter dine smagspræferencer).. Det der færdigrevne gummi-ost man køber i poser bliver aldrig helt rigtigt

/Niels
giv det ca 180 grader. Det betyder ikke så meget med temperaturen om den er lidt over eller under. Osten skal bare kunne smelte og nachos'ene varmes igennem. Prøv evt også at hælde et glas jalapenos ud over dem inden osten drysses på. Dette dog kun hvis du er til de lidt stærke sager. Og det er så rigtig som det er sagt ikke udgiften til osten der skal spares på. En god ost er tricket.
Hvis du bruger jalapenos kan det være en god ide at servere en god creme fraiche til 18 eller 36% Det køler smagsløgene og smager også godt.

Mvh Jancar
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis