Beplantning til at dække af

Efter vi har fået fældet nogle træer i bundet af vores grund er der kommet en stor åbning og vi vil derfor plante nogle store buske eller lignende som kan dække til. De skal være store fra starten af, gerne 1,5-2 meter høje og til at have med at gøre prismæssigt. Jeg tænkte først noget rhodondendron, men måske er der andre gode forslag?

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Kirsebærlaurbær er noget billigere end rhododendron i den størrelse. Men deres blomstring er selvfølgelig noget mere beskeden.


Hyld eller Syren kunne måske også være en mulighed...
Hyld giver bær (og blomster) der kan spises (om ikke andet så af fuglene) og Syren blomstrer ganske vist ganske kort, men er smukke.
Du kunne måske også overveje sommerfuglebuske. De gror som de var betalt for det. Dem jeg har bliver klippet helt ned hvert forår, og når vinteren kommer, er de over 2 meter høje og lige så brede, og de fås i flere farver.


Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...

Det er også en mulighed med græsser. Der findes et utal af græsser i alle former og størrelser. De skal blot fjerne det visne ril vinter, ellers passer de sig selv. Man kan indrette med større sten o krukker på pladsen. Og det er ril at holde ud prismæssigt


 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis