Kabelbakker m. Tape

Hej, vi er simpelthen ved at miste tålmodigheden med kabelbakker med tape vi har købt i Silvan, og vi tænker, at der må være et meget hemmeligt trick der kan få dem til at blive siddende.

Inden opsætning af kabelbakkerne sprittede vi områderne helt af, for at sikre os at der var rent og klæbbart... Det er en malet overflade på en væg. Kabelbakken er korrekt dimensioneret til ledningerne... Der er intet unødigt der hænger så ledninger/kabelbakker tynges ned.

Nu er de faldet ned for tredie gang, så kabelbakker og ledninger hænger ned over sofaen.

1. Gang (dag 4) afsprittede vi igen, sikrede os at tape var intakt samt at der ikke var uhensigtsmæssige træk/tyngde... og opsatte igen

2. Gang (dag 6) påmonterede vi ekstra stærk dobbeltklpene tape puder og satte det op igen.

3. Gang (dag 17) hænger det hele nede over sofaen igen... 

Vi overvejer, at sætte kabelbakkerne fast med skruer, men er tilbageholdende med det, da det er hårde betonvægge der kræver en solid borehammer, og det føles som et kraftigt overkill at det skulle være nødvendigt.

Er der nogen der kender det hemmelige trick til at få skidtet til at arte sig?

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Velkommen i klubben. Du skulle måske have brugt terpentin til at affedte væggen i stedet for sprit, men du bliver nok nødt til at bore et par huller f.eks. 10 cm fra enderne. Så vil du opleve at resten måske bliver hængende. De der ledningkanaler er ikke altid, hvad de udgiver sig for. Hvis du bruger et 4 mm bor, kan du fylde hullet med 4 tændstikker og bruge en skrue på 3- 3,5 mm.


fase

Hvis underlagtet er træ, gips, letbeton el.lign kan svaret være hæftepistol

Der er i min verden 1 garanti på sådanne kabel lister. "De falder altid ned" Så den med montagelim er nok det bedste i din situation, hvor du helst ikke vil bore i beton vægge.  


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik

Et par dråber 10 sekunder lim med 10-15 cm afstand på hele længden og så noget maler tape indtil limen virker, men ellers er det skruer der virker.
Men ellers er det op ad bakke med den slags. Jeg lod mig friste til kroge i køkkenet, der også "bare skulle sættes op"... ikke engang en grydelap kunne de klare, før de igen lå på gulvet   


Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...

Nu er forskel på om kabellisterne skal sidde lodret eller vandret , det skriver trådstarter ikke , de vandrette er noget sværere til at blive siddede , mens de lodret bliver som regel , et godt råd er at lade dem sidde 7-10 dage "ubelastet" helst i spænd eller tryk hvis man kan , så  limen kan hærde , før man kommer kabler/ ledninger i .


Mvh S.H.
Hvorfor udsætte noget til i morgen , hvis man kan få andre til at lave det idag............
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også