Vindtætning af døre i isoleret skur

Jeg har et skur som er isoleret med 100mm, jf. den tidligere ejer. Der er en dør, og en dobbeltdør, hvor der tidligere har kunne køres en camplet ind af. 

Men dørene er jo ikke særlig tætte, når vi snakker isolering. De er godt nok isoleret, men sikkert kun med 50mm, da den ikke er lige så tyk som den stolpe den hænger på. Og det samme gør sig gældende for dobbeltdøren ved siden af.  Det bedste ville jo være at rive dobbeldøren ud, og bygge den op på ny, som alm. væg. med fuld isolering og vindpap.  Men så er der jo stadig døren tilbage. Den lukker heller ikke helt tæt, den kan skubbes ca 1cm ind når den er "lukket" Så det nok mere korrekt at sige den gaber 1cm.

Min her og nu løsning er at skære nogle lange trekantede lister til, og sætte tætningslister på.  De vil så blive monteret på indersiden, og slutte tæt ud mod døren, og "karmen". Det vil forhindre at viden kan stå og blæse ind, og dermed holde varme udgifterne lidt nede. 

 Helt optimalt ville det jo være at få sat en rigtig dør i, men dørhullet er kun ca 180cm højt. Ellers kom frisk med nogle imput til hvad man kan gøre. 

(og se gerne bort fra alt rodet :p, der er vinter pause hos oprydningsholdet :p)

0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis