Grænsehandel..

https://hsfo.dk/horsens/Martin-Ravn-til-Ekstra... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Og Hirtshals, Thisted m.m. Nyder godt af Nordmænd der for få penge kan sejle over, fordi butikker giver rederiet tilskud til billetter. I Thisted blev der planlagt og bygget stor supermarked, men uheldigvis lukkede ruten Hanstholm Christiansand så det var noget af en bet. 

Jeg har i Oktober været i Sydamerika, i nok verdens største grænsehandelsby. Det er Sua-del Este i Paraguay Der er der en bro over Parana floden, og der er "grænseløs" trafik af biler og motorcykel taxier over broen, med handlende.

Vi var forresten inde i en guld smedebutik i denne by. En ganske fin en, og anbefalet af vores ven som bor i landet. Fruen havde taget nogle mindre guldting med som skulle smeltes om og laves til en guldring med et par mindre diamanter i. Vi fik afleveret, vejet og bedømt karat på det der var med, samt aftalt hvad det skulle ende med. Prisen blev også skrevet op. Vi gjorde så tegn til ville stikke "kortet" i til betaling. Uh nej, hvis det skal betales med kort så var det ikke den pris der var aftalt. Det var sandelig en "kontant" pris.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis